Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 28 січня 2024 PRO

Алла

Інженер-технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто проживання:
Золотоноша
Готовий працювати:
Біла Церква, Золотоноша, Київ, Кременчук, Сміла, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний технолог

з 09.2022 по нині (1 рік 7 місяців)
Silver Food, Золотоноша (Харчова промисловість)

Розробка нових продуктів
Впровадження технологій у виробництво
Супровід документації
Організація виконання виробництва
Планування роботи цехів на добу, тиждень
Контроль виконання завдань робочими виробництва

Заступник начальника цеху ТМЛФ (твердих та м'яких лікарських форм)

з 07.2013 по 05.2022 (8 років 10 місяців)
ПРАТ ФІТОФАРМ, Бахмут (Хімічна промисловість, фармацевтика)

- Організація робочого персоналу зміни;
- Контроль технологічного процесу виробництва: від приймання сировини до фасування готової продукції
- Оформлення змінно-добових завдань; забезпечення персоналу необхідними технологічними інструкціями, протоколами виробництва; забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту; забезпечення правильної експлуатації устаткування
- Проведення первинного та періодичного навчання персоналу;
- Розробка та контроль виконання працівниками стандартних робочих процедур.
- Контроль за дотриманням якості продукції, що випускається

Головний технолог

з 06.2012 по 05.2013 (11 місяців)
ПП ЗПТ КАРЕ (Промышленность и Производство), Луганськ (Виробництво безалкогольних напоїв)

- Розробка технологічного процесу виробництва;
- Оптимізація технологічних процесів виробництва;
- Перевірка наявних та розробка нових рецептур та технологічних інструкцій/карток;
- Забезпечення та контроль дотримання технології виробничих процесів та експлуатації обладнання;
- Розробка технологічної документації; розрахунок нормативів витрати сировини та матеріалів, норм часу; розрахунок собівартості, складання калькуляційних карток; контроль якості вихідної сировини та готової продукції;
- Контроль за дотриманням санітарних норм і правил; участь у закупівлі сировини та матеріалів; ведення звітної документації.

Головний технолог

з 09.2008 по 05.2012 (3 роки 8 місяців)
ТОВ "ЕКО-Продукт", Бахмут (Виробництво соків та напоїв)

- Розробка НД (ТУ, ТІ, РЦ);
- Розробка і впровадження форм виробничої звітності;
- Створення на підприємстві виробничої лабораторії, організація її роботи;
- Організація робіт на зміні, приготування купажів, технологічний і лабораторний супровід виробництва.
- Ведення технологічного процесу
- Контроль за дотриманням рецептур та розробка нових.

Начальник цільномолочного цеху/ Майстер-технолог

з 01.1990 по 01.2007 (17 років)
ТОВ "Молокопродукт", Бахмут (Молочне виробництво)

Начальник цільномолочного цеху

- Організація виробництва цільномолочних продуктів та фасування, раціональне завантаження та роботу обладнання
- Забезпечення випуску продукції належної якості та обсягу;
- Контроль прийом сировини та відвантаження готової продукції;
- Контроль ведення та оформлення необхідної документації (первинних документів виробничого обліку);
- Контроль забезпечення обліку та зберігання сировини, готової продукції та допоміжних матеріалів, звітність щодо витрачання, проведення інвентаризації;
- Забезпечення трудової дисципліни та дотримання норм охорони праці на виробництві, правил внутрішнього трудового розпорядку.
- Контроль дотримання технологічних процесів виробництва відповідно до чинної нормативної та технологічної документації;
- Розробка та оформлення нормативної документації та рецептур на продукцію
- Здійснення використання у виробництві нових інгредієнтів з подальшим аналізом з технологічності, збереження здатності готової продукції.
- Аналіз та виявлення причини браку та випуску продукції низької якості та винуватців невідповідностей.
- Координація роботи з керівниками структурних підрозділів виробництва з питань покращення якості та безпеки готової продукції та сировини.
- Управління персоналом, адаптація нових працівників


Майстер на лінії виробництва майонезу

- Виробництво продукту за існуючими рецептами та технологіями та їх вдосконалення
- Управління виробничим цехом та операторами виробництва. -Формування та управління робочими змінами
- Контроль за дотриманням технологічних дисциплін на виробництві, та правил експлуатації устаткування
- Співпраця з постачальниками та контроль якості закуплених продуктів


Майстер виробництва цільномолочних та кисломолочних продуктів

- Контроль і забезпечення технології виробництва.
- Контроль, управління, обслуговування технологічного устаткування.
- Оптимізація технології виробництва і розробка нової продукції.
- Контроль якості сировини, що поставляється, та готової продукції.
- Контроль якості і технологія упаковки, норми зберігання продукції.Обробка технологічних даних і ведення звітної документації.

Освіта

Могильовський Технологічний Інститут (зараз Білоруський Державний Університет Харчових та Хімічних Технологій)

Технологічний, Інженер-технолог молока та молочних продуктів, Могильов, Білорусь
Вища, з 1984 по 1989 (5 років)

ПТУ 98 (Хімічне училище)

Лаборант хімічного аналізу IV розряду, Могильов, Білорусь
Середня спеціальна, з 1983 по 1984 (1 рік)

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Керівна посада у фармвиробництві Головний технолог харчової промисловості Керування технологічним процесом у молочним виробництві

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Рекомендації

Мітницька Іма Олександрівна

Мітницька Іма Олександрівна

Начальник цеху ТМЛФ (твердих та м'яких лікарських форм), ПРАТ ФІТОФАРМ

Контактні дані приховані

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: