Резюме від 19 січня 2023 PRO

Віктор

Агроном-консультант, регіональний представник, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Регіональний представник

з 02.2012 по 04.2022 (10 років 2 місяці)
ТОВ Август Україна, Херсон (Сільське господарство, агробізнес)

Обов’язки: Закладка дослідів та організація семінарів, днів полів в регіоні. Проведення навчань з керівниками та агрономами господарств, менеджерами дистрибуцій по інтенсивній технології вирощування основних с/г культур, особливостей мінерального живлення, обробітку грунту та ефективного використання засобів захисту рослин з врахуванням впливу діючих речовин на ґрунт, рослину і шкодочинний об’єкт. Ведення в онлайн режимі вирощування с/г культур(«поле-онлайн), та висвітлення основних моментів технології з метою досягнення максимальних результатів в плані виробництва та рентабельності на поливних і не поливних землях. Агрономічний супровід провідних господарств області з метою покращення їх виробничих і фінансових показників, та просування препаратів фірми. Планування і звіти в системі CRM.

Досягнення: регулярне перевиконання планів продажу продукції ТОВ «Август-Україна».
Відзнака в 2014р. від Міністерства агрополітики. Відзнака 2018, 2019, 2020 рр. «лідер по виконанню плану продажу в Україні» від ТОВ «Август Україна»

Головний агроном

з 02.1989 по 02.2012 (23 роки)
ДПДГ"Каховське" НААН, Херсон (Сільське господарство, агробізнес)

Обов’язки: організація та технологія вирощування зернових, технічних, кормових і овоче-баштанних с/г культур. Виробництво та реалізація елітного та оригінального насіння зернобобових, технічних, кормових культур та гібридного насіння соняшника та кукурудзи.

Досягнення: Не одноразово отримував відзнаки від Міністерства агрополітики, обласної та районної рад. За високі показники по вирощуванню с/г культур, обласною Херсонською адміністрацією, нагороджений в 2011 р. дипломом «Кращий агроном Херсонщини».

Освіта

Одеський сільськогосподарський інститут

Агрономічний, Вчений агроном, кандидат с/г наук, Одеса
Вища, з 1982 по 1989 (7 років)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: