Резюме від 4 жовтня 2023

Василь

Директор, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Кам'янське
Готовий працювати:
Дніпро, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідувач клубу

з 06.2013 по нині (10 років 11 місяців)
Академія ДПтС, Кам'янське (Освіта, наука)

Загальне керівництво роботою клубу. Організація кінопрокату (показів фільмів). Організація та проведення масових заходів, написання сценаріїв. Зв'язок з громадскістю. Адміністрування WEB-ресурсів.

Арт-директор

з 08.2007 по 09.2009 (2 роки 1 місяць)
Центр відпочинку, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Планування та контроль рекламної компанії, організація та проведення заходів (турнірів, корпоративних вечірок, тематичних вечірок, акцій), планування бюджету, підбір та навчання персоналу, контроль якості обслуговування, зв'язок та співробітництво з організаціями та контролюючими органами, відкриття та піар нового підрозділу центру відпочинку (нічний клуб), зв'язок із громадськістю та залучення нових клієнтів.

Директор

з 10.2004 по 05.2008 (3 роки 7 місяців)
Культурно-молодіжний центр, Дніпро (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Загальне керівництво центром, підбір та навчання персоналу, ведення кадрової та поточної документації, організація основної діяльності центру, зв'язок із громадськістю, взаємодія з контролюючими органами, планування та контроль виконання бюджету.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Internet Explorer Google Docs Google Управління командою Комунікабельність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Має креативне мислення та аналітичний склад розуму. Завдяки досвіду вміє ухвалювати самостійні рішення. Достатньо знайомий із законодавчою базою, необхідної сучасному керівнику (керівному працівникові).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати