Резюме від 22 квітня 2023 PRO

Роман

Менеджер з якості

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Козелець
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Аудитор

з 09.2021 по 05.2022 (8 місяців)
ТОВ «Технічні та управлінські послуги» TMS – партнер по співпраці TUV SUD., Київ (Харчова промисловість)

ТОВ «Технічні та управлінські послуги» TMS – партнер по співпраці TUV SUD. Інспекційні, експертні та сертифікаційні послуги.
Брав участь у проведенні перевірки систем менеджменту суб’єктів господарювання відповідно до міжнародних стандартів, адміністративній підтримці, під час перевірки, пов’язаній з підготовкою та організацією процесів (планування, реєстрація, оформлення).
Проводив підготовку документів (звітів, договорів, рахунків, актів і т. д.).
Брав участь у підтримці потенційних та існуючих клієнтів під час прийняття рішення щодо вибору та / або подовження послуг/и, заповнення необхідних документів.

Начальник відділу контролю якості

з 03.2017 по 08.2021 (4 роки 5 місяців)
ТОВ «Бейкері Фуд Індастрі», Козелець (Харчова промисловість)

Організація роботи відділу. Розробка та впровадження документованих процедур, методик, програм, робочих інструкцій системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів на підприємстві. Контроль технологічних, санітарно-гігієнічних параметрів виробничих процесів: від приймання сировини до транспортування готової продукції. Підготовка, організація та проведення навчань персоналу.
Організація та проведення перевірки (аудит) постачальників сировини та матеріалів. Підготовка документів (чек листи, звіти).

Інженер з якості

з 04.2016 по 03.2017 (11 місяців)
ТОВ «Форнетті Україна», Козелець (Харчова промисловість)

Вхідний контроль сировини, пакувальних та допоміжних матеріалів. Лабораторний контроль готової продукції.

Заступник генерального директора з якості сировини та готової продукції

з 03.2004 по 04.2016 (12 років 1 місяць)
Публічне акціонерне товариство «Жашківський маслозавод», Жашків (Харчова промисловість)

Публічне акціонерне товариство «Жашківський маслозавод».
Перероблення молока, виробництво масла та сухого знежиреного молока
Керуючи робочою групою розробив, впровадив та забезпечив роботу системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємстві; головний внутрішній аудитор підприємства; організував та провів чотири сертифікаційних та три наглядові міжнародні аудити вищезазначеної системи:
- 2014 рік - FSSC 22000 сертифікаційна схема, версія 3, опублікована 10 квітня 2013-(ISO 22000:2005, ISO/ТS 22002-1 та додаткові вимоги) орган з сертифікації систем управління «ИП «СЖС Украина»;
-2012 рік - FSSC 22000 (ISO 22000:2005, ISO/ТS 22002-1) орган з сертифікації систем управління «ИП «СЖС Украина»;
-2009 рік - ISO 22000:2005 орган з сертифікації систем управління «ИП «СЖС Украина»;
-2009 рік - ДСТУ ISO 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга.» орган з сертифікації систем управління ДП «Черкасистандартметрологія»;
- 2008 рік - ДСТУ 4161-2003 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги.» (НАССР) орган з сертифікації систем управління ДП «Черкасистандартметрологія».

Заступник директора з якості сировини

з 03.2003 по 03.2004 (1 рік)
Публічне акціонерне товариство «Жашківський маслозавод», Жашків (Харчова промисловість)

Контролював роботу виробничих підрозділів та виробничої лабораторії підприємства, пунктів заготівлі та постачання сировини; контролював якість сировини.

Науковий співробітник

з 06.2001 по 11.2002 (1 рік 5 місяців)
Інститут розведення та генетики тварин Української академії аграрних наук, лабораторія годівлі м’ясної худоби та технології корм, Київ (Освіта, наука)

Прийняв участь в роботі конференції молодих вчених НАУ, де зробив доповідь. Підготував 3 статті для публікування в науково – виробничих журналах. Освоїв методики статистичної обробки даних. Працював над дисертаційною роботою. Займався науково – дослідною роботою згідно тематичного плану та робочих програм.

Освіта

Національний аграрний університет

Якість, стандартизація та сертифікація – магістр з управління якістю, Київ
Вища, з 2004 по 2006 (2 роки)

Заочна форма.
Якість, стандартизація та сертифікація

Національний аграрний університет

Зооінженерний, переробка молока та м'яса, Київ
Вища, з 1995 по 2000 (5 років)

Утримання, вирощування та переробка с.-г. тварин.

Додаткова освіта та сертифікати

«Стандарт ISO 9001:2015. Аудитор/Провідний аудитор СМЯ (CQI-IRCA/PR328)». ТОВ «БЮРО ВЕРІТАС УКРАЇНА

08 - 12 листопада 2021 року.

«Система менеджменту безпеки харчових продуктів. (FSSC 22000, ред. 4.1)». «Основи організації та проведення

16 січня 2019 року.

Внутрішній аудитор системи менеджменту відповідно до вимог та положень міжнародних стандартів ISO 9001:2015

20-21 червня 2018 р.

Положення нової версії міжнародного стандарту ISO 9001:2015. Впровадження та вдосконалення системи менеджме

04 квітня 2018 року.

« Система управління якістю за новою версією стандарту ДСТУ ISO 9001:2015. Управління ризиками та можливос

02 березня 2017 року.

HACCP/APKKT, ISO 22000:2005 Система менеджменту безпеки харчових продуктів. 40 – годинний курс. Успішно

23-27 лютого 2015 року.

ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 Внутрішні аудити інтегрованих систем менеджменту. Успішно склав письмовий

26-28 вересня 2011 року.

ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 Внутрішні аудити інтегрованих систем менеджменту. Успішно склав письмовий ісп

21вересня 2009 року.

ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 «Безопасность пищевых продуктов. Курс внутренних аудиторов». Успішно склав п

8-10 липня 2009 року.

Вступ до аудиту СУБХП на підприємствах молокопереробної галузі. Проведений Міжнародним інститутом безпеки

26 жовтня 2007 року.

Розробка систем управління якістю та безпекою в харчовій промисловості згідно вимог міжнародного стандарт

24-27 січня 2005 року.

Впровадження системи ХАССП на молокопереробних підприємствах. Проведений Міжнародним інститутом безпеки т

14-15 липня 2004 року.

HACCP/APKKT, ISO 22000:2005 Система Управління Безпекою Продуктів. Успішно склав письмовий іспит. Про

24-28 листопада 2008 року.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Відповідальність, порядність, комунікабельність, активна життєва позиція, організаторські здібності, пунктуальність.
Водійське посвідчення категорії «В».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: