Іван
Шеф-бариста, керуючий кав'ярнею, 20 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 33 роки
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Одеса
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8729210
Досвід роботи
Керуючий кав'ярнею
з 02.2023 по нині
(1 рік 2 місяці)
Pro.Espresso, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування всіма процнсами в роботі кав'ярні. Власна обсмажка, створення атмосфери гостинності і топ-команди однодумців.
Власник кав'ярні
з 12.2022 по нині
(1 рік 4 місяці)
Universum coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття власної кав'ярні формату to go в центрі Києва.
Бариста
з 07.2022 по 02.2023
(7 місяців)
Takava, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота Бариста в одній з найкращих кав'ярень країни. Досвід роботи з найкращим обладнанням і продуктом
Співзасновник, шеф-бариста
з 09.2021 по 06.2022
(9 місяців)
Golden cup coffee, Слов'янськ (Готельно-ресторанний бізнес)
[
Відкриття власного закладу, кав'ярні третьої хвилі, у партнерстві з інвестором. Обов'язки: розробка концепції; проектування приміщення і барної зони; розробка меню; підбір і навчання персоналу; робота безпосередньо за баром; робота з постачальниками та ін.
Кав'ярня відкрилась наприкінці листопаду 2021, і за короткий термін до 24 лютого стала культовою для міста. В меню: класика, альтернатива (v-60, aeropress, clever), церемоніальна матча, авторські коктейлі.
Шеф-Бариста
з 03.2020 по 04.2021
(1 рік 1 місяць)
Urban cup coffee, Лубни (Готельно-ресторанний бізнес)
[
Взяв участь у відкритті кав'ярні третьої хвилі в місті Лубни, Полтавської обл. В обов'язки, окрім роботи безпосередньо за баром і приготуванням напоїв, входило: навчання персоналу стандартам нашої роботи; обсмажка зерна на власному ростері, який знаходився безпосередньо в кав'ярні; закупка; розробка меню та сезонних напоїв.
Бар-менеджер
з 04.2017 по 03.2020
(2 роки 11 місяців)
"Лубенська слобода", Лубни (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування роботою барів ресторану, бістро і спа-зони. Підбор і навчання команди. Створення рецептур авторських настоянок. Оновлення винної та коктейльної карт.
Бармен
з 02.2016 по 03.2017
(1 рік 1 місяць)
Buffalino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Більш глибоке знайомство зі світом міксології. Приготування напоїв згідно з рецептурами і стандартами закладу.
Освіта
Донецький національний університет
Облік та аудит, Донецьк
Вища, з 2016 по 2021 (5 років)
Отримана освіта дозволяє аналізувати і прораховувати робочі моменти
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Англійська — середній
Додаткова інформація
Привіт! Мене звати Іван і я люблю каву. Любов через прийняття, повагу і глибоке розуміння індустрії, продукту, його шляху.
Кава дозволяє мені реалізовувати і пізнавати себе на багатьох рівнях. Об'єднати професійні навички і внутрішні моральні цінності.
Що хочу? Працювати в команді наповнених людей. Робочий день повинен заряджати енергією, а не висмоктувати її. Працювати з найкращим продуктом. Мати змогу балансувати між особистим розвитком і робочими задачами.
Що можу запропонувати? Керування всіма операційними процесами діючого бізнесу або допомога в створенні нового простору.
Шукаю роботу в зв'язку з переїздом в Одесу. Маю змогу розпочати співпрацю найближчим часом.
Інші резюме цього кандидата
Схожі кандидати
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Одеса, Київ
,
ще 2 міста
Керуючий рестораном, баром, бар-менеджер
Одеса, Київ, Львів
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Одеса, Вінниця
,
ще 8 міст
Руководитель отдела снабжения, директор, заместитель директора, начальник
45000 грн, Одеса
Бар-менеджер, шеф-бармен
Одеса