Резюме від 28 березня 2024 PRO

Іван

Шеф-бариста, керуючий кав'ярнею, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий кав'ярнею

з 02.2023 по нині (1 рік 2 місяці)
Pro.Espresso, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування всіма процнсами в роботі кав'ярні. Власна обсмажка, створення атмосфери гостинності і топ-команди однодумців.

Власник кав'ярні

з 12.2022 по нині (1 рік 4 місяці)
Universum coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття власної кав'ярні формату to go в центрі Києва.

Бариста

з 07.2022 по 02.2023 (7 місяців)
Takava, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота Бариста в одній з найкращих кав'ярень країни. Досвід роботи з найкращим обладнанням і продуктом

Співзасновник, шеф-бариста

з 09.2021 по 06.2022 (9 місяців)
Golden cup coffee, Слов'янськ (Готельно-ресторанний бізнес)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Відкриття власного закладу, кав'ярні третьої хвилі, у партнерстві з інвестором. Обов'язки: розробка концепції; проектування приміщення і барної зони; розробка меню; підбір і навчання персоналу; робота безпосередньо за баром; робота з постачальниками та ін.
Кав'ярня відкрилась наприкінці листопаду 2021, і за короткий термін до 24 лютого стала культовою для міста. В меню: класика, альтернатива (v-60, aeropress, clever), церемоніальна матча, авторські коктейлі.

Шеф-Бариста

з 03.2020 по 04.2021 (1 рік 1 місяць)
Urban cup coffee, Лубни (Готельно-ресторанний бізнес)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Взяв участь у відкритті кав'ярні третьої хвилі в місті Лубни, Полтавської обл. В обов'язки, окрім роботи безпосередньо за баром і приготуванням напоїв, входило: навчання персоналу стандартам нашої роботи; обсмажка зерна на власному ростері, який знаходився безпосередньо в кав'ярні; закупка; розробка меню та сезонних напоїв.

Бар-менеджер

з 04.2017 по 03.2020 (2 роки 11 місяців)
"Лубенська слобода", Лубни (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування роботою барів ресторану, бістро і спа-зони. Підбор і навчання команди. Створення рецептур авторських настоянок. Оновлення винної та коктейльної карт.

Бармен

з 02.2016 по 03.2017 (1 рік 1 місяць)
Buffalino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Більш глибоке знайомство зі світом міксології. Приготування напоїв згідно з рецептурами і стандартами закладу.

Освіта

Донецький національний університет

Облік та аудит, Донецьк
Вища, з 2016 по 2021 (5 років)

Отримана освіта дозволяє аналізувати і прораховувати робочі моменти

Знання і навички

Водійські права кат. B Водіння авто Створення винної та коктейльної карт Владение программой Poster и ее аналогами Лате-арт

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Привіт! Мене звати Іван і я люблю каву. Любов через прийняття, повагу і глибоке розуміння індустрії, продукту, його шляху.
Кава дозволяє мені реалізовувати і пізнавати себе на багатьох рівнях. Об'єднати професійні навички і внутрішні моральні цінності.
Що хочу? Працювати в команді наповнених людей. Робочий день повинен заряджати енергією, а не висмоктувати її. Працювати з найкращим продуктом. Мати змогу балансувати між особистим розвитком і робочими задачами.
Що можу запропонувати? Керування всіма операційними процесами діючого бізнесу або допомога в створенні нового простору.
Шукаю роботу в зв'язку з переїздом в Одесу. Маю змогу розпочати співпрацю найближчим часом.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: