Резюме від 11 квітня 2024 PRO

Іван

Шеф-бариста, менеджер з відкриття кав'ярень

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий

з 12.2023 по нині (5 місяців)
99 Coffee bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- відкриття кав'ярні
- планування робочої зони бару
- пошук і закупівля обладнання
- пошук підрядників та постачальників
- пошук і навчання персоналу
- ведення обліку в постері

Керуючий кав'ярнею

з 03.2023 по 02.2024 (11 місяців)
Pro.espresso, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконував функції керуючого і менеджера бару. Персонал, підрядники, постачальники, розробка нопоїв, тощо.

Власник

з 08.2022 по нині (1 рік 9 місяців)
Universum coffee, Київ (Роздрібна торгівля)

Кав'ярня формату to go в Києві. Керую усіма процесами.

Співзасновник, бар-менеджер

з 07.2021 по нині (2 роки 10 місяців)
Golden cup coffee, Слов'янськ (Роздрібна торгівля)

Відкриття кав'ярні третьої хвилі з залученням партнера-інвестора. Вихід на прибутковість з першого місяця, авторське меню напоїв і б/а коктейлів на основі кави та матчі.
Додатковий досвід у проектуванні ергономічного бару і простору. Переїзд у зв'язку з воєнними діями. Зараз контролюю роботу кав'ярні віддалено.

Шеф-бариста

з 04.2020 по 05.2021 (1 рік 1 місяць)
Urban cup coffee, Лубни (Кав'ярня-кондитерська)

Участь у відкритті кав'ярні третьої хвилі у місті Лубни, Полтавської області. Розробка меню, планування бару. Кавова класика, альтернатива (пуровер, аеропрес, фільтр), авторські лимонади і коктейлі.
В якості шеф-бариста працював безпосередньо за баром, прописував стандарти роботи, навчав працівників, слідкував за адекватною роботою обладнання.
Займався обсмажкою кавових зерен на професійному ростері, який знаходився безпосередньо у кав'ярні.

Бариста

з 03.2020 по 09.2020 (6 місяців)
Takava, Київ (Роздрібна торгівля)

Приготування кавової класики та альтернативних напоїв. Практика роботи в одній з найкращих кав'ярень України. Отримав величезний досвід і знання про каву.

Бармен, Бар-менеджер

з 03.2016 по 03.2020 (4 роки)
Отельно-ресторанный комплекс “Лубенская Слобода”, Лубны (Готельно-ресторанний бізнес)

Реализовал свое желание попробовать себя в роли бармена. Отработав первый летний сезон, получил предложение стать старшим барменом в комплексе. Управлял небольшой командой из 5 человек. Занимался закупками и поиском барной продукции и инвентаря. Вел переговоры с поставщиками. Ещё одним направлением работы было приготовление и введение в меню авторских наливок. Были успешные эксперименты с дистилляцией благородных напитков - джина и аналога бурбона. Также получил опыт открытия нового подразделения комплекса: планировка рабочего места бармена и составление барного меню.

Официант, Администратор

з 09.2014 по 02.2016 (1 рік 5 місяців)
Итальянский квартал, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Начинал работать официантом, впоследствии перешёл на должность администратора зала. Функционал официанта - стандартный. На должности администратора контролировал работу официантов ресторана. Следил за качеством выдаваемых в зал блюд и напитков.

Освіта

Украинский Государственный Университет Экономики и Финансов

Учет и аудит, бухгалтер, Донецк
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 9 місяців)

Приобрел навыки учета и анализа деятельности предприятий.

Додаткова освіта та сертифікати

Cstm coffee school курс latte art

2020, 3 дні

Знання і навички

Водійські права кат. B Водіння авто Створення винної та коктейльної карт Владение программой Poster и ее аналогами Лате-арт

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Рекомендації

  • Остапенко Нина Владимировна

    Остапенко Нина Владимировна

    Директор, "Лубенская слобода" отельно-ресторанный комплекс

    Контактні дані приховані
  • Иванченко Владислав Игоревич

    Иванченко Владислав Игоревич

    Власник, Urban cup coffee

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Привіт! Мене звуть Іван і я можу стати твоїм помічником в динамічному і захопливому світі кави. З радістю візьмусь за виконання задач будь-якої складності, від розробки сезонних новинок до проектування і відкриття кав'ярні. Розгляну як пропозиції з повною зайнятістю, так і віддалену/проектну роботу.
Трохи про себе: люблю те, що я роблю, кава для мене - це про взаємообмін позитивною енергією між людьми. Маю досвід надання послуг консалтингу. В даний момент керую двома кав'ярнями. Процес роботи в них максимально налагоджений, тому поєднання діяльністі не є проблемою.
То ж, якщо Вам потрібен націлений на результат керуючий/шеф-бариста в діючий заклад, або досвідчений партнер для створення нового амбіційного проекту - з радістю поспілкуюсь!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: