Резюме від 15 лютого 2023 PRO

Сергій

Технолог харчової промисловості

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технік-технолог

з 09.2022 по 12.2022 (3 місяці)
Foodz Ukraine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- розробка та впровадження нових страв та напівфабрикатів;
- проведення технологічних відпрацювань нової продукції на виробництві та пунктах видачі;
- розробка технологічної документації;
- розробка технологічних карт на нові страви, напівфабрикати та та підтримання їх в актуальному стані на виробничих процесах та в обліковій системі;
- забезпечення актуальною технологічною документацією працівників виробничих процесів.

Інженер-технолог відділу розробок

з 01.2021 по 02.2022 (1 рік 1 місяць)
ТОВ «Капсулар», Харків (Харчова промисловість)

Обов'язки:
- Контроль технологічного процесу виробництва продукції;
- розробка рецептур та технологічних карт, удосконалення існуючих;
- робота з технологічною документацією;
- Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва;
- робота з різними системами міжнародної стандартизації (ІSO, FSSC, HACCP).

Досягнення:
- розробка нових харчових продуктів та впровадження їх на ринок

Кухар гарячого цеху

з 06.2019 по 12.2019 (6 місяців)
Ресторан "Park Misto", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування та видача страв;
- підготовка основної продукції, яка входить у меню, суворо дотримуючись технологічного процесу та відповідно до встановлених рецептур;
- дотримання правил товарного сусідства та ротації товарів, контроль термінів реалізації товарів;

Освіта

Харківський Державний Університет Харчування та Торгівлі

Навчально-Науковий Інститут Харчових Технологій та Бізнесу., Харьков
Вища, з 2016 по 2021 (5 років)

Інженер-Технолог Харчової Промисловості, Харків
Вища, з 09.2016 по 06.2020 (3 роки 9 місяців)

Інженер-Технолог Харчової Промисловості, Харків
Вища, з 09.2020 по 12.2021 (1 роки 4 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Маю розуміння професійної термінології, технологічних та фізико-хімічних властивостей сировини, процесів та параметрів виробництв, мікробіологічні характеристики сировини та продукції. Маю навички розробки та удосконалення продукції, складання технологічної документації, проведення технологічних розрахунків. Знаю міжнародні системи стандартизації (ІSO, FSSC, HACCP).
Не маю шкідливих звичок, цілеспрямований, відповідальний, комунікабельний, організований. Швидко навчаюсь, здатний обробляти велику кількість інформації!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: