Резюме від 17 вересня 2023 Файл

Люся

Помічник юриста, нотаріуса, юрист

Вік:
31 рік
Місто проживання:
Кривий Ріг
Готовий працювати:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
(юрист, повна зайнятість)
МОЖЕЧУК Люся Василівна
Вік: 30 років
Сімейний стан: незаміжня, дітей немає
Контактні дані: м.т. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);
ел. адреса: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта: у 2015 році закінчила Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ (освітній ступінь: бакалавр за спеціальністю 6.030401 «Правознавство» з відзнакою). У 2017 році закінчила Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ (освітній ступінь: магістр за спеціальністю 8.030401 «Правознавство» з відзнакою).
У 2017 році вступила до аспірантури Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. У 2021 році захистила дисертаційне дослідження та здобула науковий ступінь доктора філософії (кандидата юридичних наук) за спеціальністю 12.00.05 – трудове право; право соціального забезпечення.
Досвід роботи:
• 25.08.2015 по 19.11.2017 – працювала на посаді старшого інспектора Навчально-наукового інституту заочного навчання та підвищення кваліфікації Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ;
• 20.11.2017 – працювала на посаді старшого наукового співробітника відділу організації наукової роботи Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ;
• з грудня 2020 по червень 2021 – виконувала обов’язки начальника відділу організації наукової роботи Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.
• з червня 2021 по листопад 2021 – працювала на посаді старшого наукового співробітника відділу організації наукової роботи Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.
• з грудня 2021 року по червень 2022 року – тимчасово виконувала обов’язки начальника відділу організації наукової роботи Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.
• з червня 2022 року по теперішній час – працюю на посаді старшого наукового співробітника відділу організації наукової роботи Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.
З 2017 року за сумісництвом працюю на посаді викладача, наразі доцента кафедри цивільно-правових дисциплін Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Викладаю навчальні дисципліни: земельне право, аграрне право, сімейне право, фінансове право, бюджетне право, виконавче провадження.
Функціональні обов’язки, які виконувала під час перебування на посаді:
• опрацювання пропозицій до законопроєктів нормативно-правових актів України з подальшим відправленням до Верховної Ради України, Міністерства внутрішніх справ України тощо;
• участь в розробці нормативних документів відділу – положення, посадові інструкції, стратегії, плани роботи тощо.
• підготовка проєктів договорів про співпрацю із закладами вищої освіти, організаціями з наукового напряму;
• підготовка наказів, доручень, доповідних записок; листів;
• опрацювання вхідної документації Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства внутрішніх справ України тощо;
• підготовка контрольних документів на вхідні листи Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства внутрішніх справ України тощо.
Професійні навички: володіння навичками роботи з нормативно-правовими актами; досвід роботи з діловою документацією; досвід роботи з комп’ютером (MS Office (Excel, Word), MS PowerPoint.
Знання мов: українська – вільно; німецька та англійська – середній рівень.
Професійні досягнення: за сумлінне ставлення до виконання функціональних обов’язків була неодноразово нагороджена грамотами ректора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.
У 2020 році за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість нагороджена подякою Міністра внутрішніх справ України (А. Аваков) (наказ МВС від 21.12.2020 № 894 о/с).
У 2021 році наказом ректора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ занесена на дошку пошани.
У 2022 році за зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу і самовідданість, високий професіоналізм нагороджена грамотою Міністра внутрішніх справ України (Д. Монастирський) (наказ МВС
від 31.12.2021 № 821 о/с).
У 2023 році за зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу і самовідданість, високий професіоналізм нагороджена грамотою ректора ДДУВС.
Особисті якості: Відповідальність, чесність, комунікабельність, уважність до деталей, дисциплінованість, психологічна та фізична стійкість, пунктуальність, вміння розставляти пріоритети в роботі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: