Резюме від 16 травня 2023 PRO

Володимир

Помічник керівника, начальник відділу, менеджер з постачання, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Суми
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни, Київ, Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер (управитель) із закупівель

з 11.2022 по нині (1 рік 6 місяців)
ТОВ Рона-маркет, Суми (Торгівля будівельними матеріалами)

Менеджер з постачання

з 01.2022 по 05.2022 (4 місяці)
ТОВ Сумимостобуд, Суми (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Забезпечення матеріально-технічної комплектації на будівельних об'єктах (Будматеріали, транспорт та механізми, спецодяг тощо.). Проведення переговорів, заключення договорів з поставок, надання послуг, а також проведення оцінки ризиків щодо співпраці з контрагентами. Контроль виконання договірних зобов'язань.

Заступник генерального директора

з 01.2020 по 11.2021 (1 рік 10 місяців)
ТОВ Ростехпром, Пангоди (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація роботи відділів підприємства (відділ матеріально-технічного забезпечення, транспортний відділ, відділ харчування та побуту). Проведення переговорів, заключення договорів за основними направками діяльності. Аналіз ринку. Оцінка ризиків щодо співпраці з контрагентами. Контроль виконання договірних зобов'язань (строків тощо ). Розробка та введення в дію бізнес-процесів на підприємстві. Підготовка и подача на розгляд керівництву планів фінансування підприємства. Розробка та утвердження графіків поставок та виконання . Підбір персоналу. Проведення робочих нарад у підрозділах підприємства. Контроль виконання робіт відділами, а також аналіз їх діяльності. Проведення заходів щодо підвищення кваліфікації співробітників.

Начальник відділу виробничо-технічної комплектації

з 01.2019 по 12.2019 (11 місяців)
ТОВ " Ростехпром", Пангоди (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Забезпечення матеріально-технічної комплектації на будівельних об'єктах (Будматеріали, транспорт та механізми, спецодяг тощо.). Проведення переговорів, заключення договорів з поставок, надання послуг, а також проведення оцінки ризиків щодо співпраці з контрагентами. Контроль виконання договірних зобов'язань. Розробка та введення в дію бізнес-процесів у підпорядкованому відділі. Підготовка планів фінансування підприємства. Розробка та утвердження графіків поставок. Підбір персоналу. Проведення робочих наряд. Контроль виконання робіт співробітниками

Диспетчер, Інженер по роботі з кадрами

з 11.2016 по 12.2017 (1 рік 1 місяць)
ТОВ " Ремдорстройсервіс", Пангоди (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Контроль за випуском автотранспорту на лінію.Ведення та контроль правильності ведення первинної документації.Контроль витратами ПММ засобами спеціальних програм. Контроль за правильністю оформлення фінансових документів СФ і ТН. Робота з контрагентами з приводу документообігу та доставки ТМЦ.Робота з персоналом (пошук пересоналу,проведення первинних співбесід, оформлення на роботу).

Завідувач складу ПММ і ТМЦ

з 08.2012 по 11.2015 (3 роки 3 місяці)
ТОВ "Севертрансстрой", Аксарка (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення звітності по ПММ і ТМЦ. Прийом та контроль якості. Робота з контрагентами з приводу поставок. Системний аналіз руху матеріалів.

Освіта

СумДУ

Гуманітарний, Суми
Вища, з 2012 по 2015 (3 роки)

Правознавство

Знання і навички

MS Office

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: