Резюме від 9 березня 2024 Файл

Лариса

Технолог харчового виробництва

Вік:
55 років
Місто проживання:
Вишневе (Київська обл.)
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Лигуша Лариса Володимирівна E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») § Phone: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
54 роки м. Київ
ДОСВІД РОБОТИ
ТОВ "ОККО-ДРАЙВ" лютий 2020 – липень 2022
Провідний технік-технолог
Відпрацювання нових страв та напівфабрикатів (шокова заморозка), ведення технологічної документації, робота в 1С 8 (введення специфікацій, контроль собівартості); контроль якості продукції, вхідної сировини та санітарного стану виробництва, навчання працівників.
ТОВ-НВП "Аргон" грудень 2018 – січень 2020
Технолог кулінарного виробництва;
Відпрацювання нових страв, ведення технологічної документації, контроль за виконанням планових показників (товарообігу, прибутку), контроль якості продукції, навчання працівників, розробка планограм та матриць продукції для кожного магазину, відкриття нових виробництв. Введення нової продукції, введення фестивалів кулінарних виробів.
ООО Роял-Фуд жовтень 2018 - грудень 2018
Технолог кулінарного та борошняного цехів
Відпрацювання нових виробів; оформлення технологічної документації; робота в 1С 8 УПП (введення специфікацій, контроль собівартості); навчання персоналу; контроль якості продукції, санітарного стану виробництва. Введення нової продукції, розробка та затвердження технологічної документації на всю продукцію (ТУ).
ТОВ "Арт оф Кукінг" березень 2017 – жовтень 2018
Технолог виробництва
Відпрацювання нових виробів, оформлення технологічної документації; робота в 1С 8 КПП (запровадження специфікацій, контроль собівартості); навчання персоналу; контроль якості продукції, санітарного стану виробництва.
ТОВ "ЕКО" вересень 2010 — березень 2017
Провідний технолог кулінарії
Відпрацювання нових виробів, оформлення технологічної документації; робота у 1С 8 КПП (запровадження специфікацій, відповідності товарів, аналогів, комплектації, контроль за собівартістю виробів, націнки, валового доходу, виконання планів т/о, аналіз інвентаризацій); робота з асортиментною матрицею кулінарних виробництв (кодування нових виробів, запровадження, виведення позицій, АВС аналіз); відкриття нових виробництв; навчання персоналу; контроль якості продукції, санітарного стану кулінарних виробництв мережі.
ЗАТ "Фуршет" грудень 2005 - вересень 2010
Менеджер підприємства з приготування та реалізації готових виробів
Відпрацювання нових виробів; оформлення технологічної документації; робота у програмі SAP (запровадження специфікацій, відповідності товарів, аналогів, комплектації, контроль за собівартістю виробів, націнки, валового доходу, виконання планів т/о, аналіз інвентаризацій); навчання персоналу; контроль якості продукції, санітарного стану кулінарних виробництв мережі.
ТОВ "Росінтер Україна" грудень 2004 - жовтень 2005
Інженер-технолог підприємства
Відпрацювання нових виробів, оформлення технологічної документації; запровадження специфікацій, контролю над собівартістю виробів, націнки, аналіз інвентаризацій; навчання персоналу; контроль якості продукції, санітарного стану кулінарних виробництв мережі.

ОСВІТА:
Технологія та організація громадського харчування: вересень 1985 - червень 1991 Київський торговельно-економічний інститут

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: