Резюме від 11 квітня 2024 Файл

Назар

Керівник

Вік:
31 рік
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

НАЗАР МОРКВИЧ

НАВИЧКИ ПРОФІЛЬ
ПАКЕТ MS OFFICE
ОСНОВНИМИ СВОЇМИ ПЕРЕВАГАМИ ВВАЖАЮ: ВИСОКА
ПРОГРАМА 1С
СТРЕСОСТІЙКІСТЬ ТА ФІЗИЧНА ВИТРИВАЛІСТЬ,
КАСОВИЙ АПАРАТ ВРІВНОВАЖЕНИЙ ТА ЛЕГКО ЗНАХОДЖУ СПІЛЬНУ МОВУ З
ЛЮДЬМИ, ЯК З ГОСТЯМИ ТАК І З ПЕРСОНАЛОМ. МОЖУ
ЧІТКО СФОРМУЛЮВАТИ ТА ПОСТАВИТИ ЗАВДАННЯ, ДОБРЕ
РОЗВИНУТІ ЛІДЕРСЬКІ ЯКОСТІ, КОМАНДНИЙ ГРАВЕЦЬ,
МАЮ ХОРОШИЙ ДОСВІД У ВИРІШЕННІ КОНФЛІКТНИХ
ОСВІТА СИТУАЦІЙ. ПРАГНУ РОЗВИВАТИСЬ САМ ТА НАВЧАТИ
СПЕЦІАЛІСТ ІНШИХ.
УКРАЇНСЬКА АКАДЕМІЯ
ДРУКАРСТВА, ЛЬВІВ ДОСВІД РОБОТИ
СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ:
СУ-ШЕФ ЯПІ ЖОВ 2013 - СІЧ 2015
КОМП'ЮТЕРНО‑ІНФОРМАЦІЙ
«ОСТРІВ СУШІ», ЛЬВІВ
НІ ДРУКАРСЬКІ ТЕХНОЛОГІЇ ІНІЦІЮВАТИ ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДІВ, НАЦІЛЕНИХ НА
ВЕР 2010 - ЧЕР 2015 ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ КУХНІ РЕСТОРАНУ.
БУТИ ОЗНАЙОМЛЕНИМ З ПРОЕКТАМИ РІШЕНЬ, ЩО
ПРИЙМАЮТЬСЯ ВИЩИМ НАЧАЛЬСТВОМ;
ОРГАНІЗАЦІЯ ТА КОНТРОЛЬ ПРОЦЕСІВ КУХНІ;
НАВЧАННЯ КУХАРІВ, ПЛАНУВАННЯ І РОЗПОДІЛ ЗАВДАНЬ;
КОНТРОЛЬ ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ ПРИГОТУВАННЯ І ЯКІСТЮ СТРАВ;
КОНТРОЛЬ І ПІДТРИМКА САНІТАРНИХ НОРМ;
КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ВХІДНОЇ ПРОДУКЦІЇ ВІДПОВІДНО ДО
СТАНДАРТІВ КОМПАНІЇ;
КОНТАКТИ ЗАМОВЛЕННЯ ТА ПРИЙОМ ТОВАРУ.
НОМЕР ТЕЛЕФОНУ
МАЙСТЕР-КАРАМЕЛЬЄ СІЧ 2015 - ЛЮТ 2016
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
«МАЙСТЕРНЯ КАРАМЕЛІ», ЛЬВІВ
EMAIL ВИГОТОВЛЕННЯ КАРАМЕЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ;
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») ПРОВЕДЕННЯ ПОКАЗОВИХ МАЙСТЕР‑КЛАСІВ;
КОНСУЛЬТАЦІЯ ГОСТЕЙ ПО АСОРТИМЕНТУ У РАЗІ ВЕЛИКОЇ
ЗАВАНТАЖЕНОСТІ ПРОДАВЦЯ
КЕРІВНИК РЕСТОРАНУ ЧЕР 2018 - ТЕП. ЧАС
"A LA MINUTE", ЛЬВІВ
ЗАБЕЗПЕЧУВАТИ ВИКОНАННЯ ПЛАНОВИХ ПОКАЗНИКІВ
РЕСТОРАНУ;
ШУКАТИ НОВІ ШЛЯХИ ЗБІЛЬШЕННЯ ПРОДАЖІВ;
ПІДТРИМУВАТИ БЕЗПЕРЕБІЙНУ РОБОТУ РЕСТОРАНУ
ОРГАНІЗОВУВАТИ РОБОТУ КОМАНДИ;
СТВОРЮВАТИ ДЛЯ ГОСТЕЙ РЕСТОРАНУ ЗАТИШНУ АТМОСФЕРУ
ФІНАНСОВИЙ КОНТРОЛЬ (КАСА, ЗВІТНІСТЬ, ШТРАФИ,ВИКОНАННЯ
ПЛАНІВ).
ЗВІТНІСТЬ ПРО ВИТРАТИ ТА ПРИБУТКИ.
ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ ТОВАРУ ТА ОБЛАДНАННЯ.
СТРАТЕГІЯ ТА ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ДЛЯ ЗРОСТАННЯ
ЧИСТОГО ПРИБУТКУ.
УПРАВЛІННЯ МАРКЕТИНГОМ (СТРАТЕГІЯ ПРОСУВАННЯ, АНАЛІЗ
РОБОТИ)
РОБОТА З КОНТРОЛЮЮЧИМИ ОРГАНАМИ.
РОЗРОБКА СТАНДАРТІВ РОБОТИ ПЕРСОНАЛУ.
ЗАКУПКА ПРОДУКТIВ.
ПIДБIР ПЕРСОНАЛУ, ПРОВЕДЕННЯ СПІВБЕСІД, АДАПТАЦIЯ,
НАВЧАННЯ, ОРГАНIЗАЦIЯ РОБОТИ, КОНТРОЛЬ РОБОТИ,
СТАНДАРТИ ОБСЛУГОВУВАННЯ, ДОТРИМАННЯ САНІТАРНИХ НОРМ

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати