Резюме від 11 лютого 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/8802935

Відеооператор

Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Видеомейкер

з 03.2023 по нині (1 рік 2 місяці)
Освіта, наука

Знімати та монтувати відео для ОНЕУ

Видеооператор

з 10.2021 по нині (2 роки 7 місяців)
Краса, фітнес, спорт

Знімати контент для реклами, та навчання

Відеооператор

з 08.2015 по нині (8 років 9 місяців)
Туризм

Знімати тури по УкраЇні, фотосессії, відео для youtube канала, рекламу. Оптимізував роботу з виробництва контенту, що сприяло створенню 10+ нових youtube каналів. Взяв під контроль та налагодив зьомки по всім офісам в Україні (Одеса, Київ, Ніколаїв, Херсон, Харків, Полтава)

Відеооператор

з 07.2012 по нині (11 років 10 місяців)

Знання і навички

Adobe Photoshop Adobe Premiere Pro Adobe Не тільки вмію в них працювата та маю ліцензію кожної з них Художній смак Здатність до навчання Adobe Lightroom Студійна зйомка Портретна зйомка Ретушування Предметна фотозйомка Творчий підхід Відеозйомка Репортажна зйомка Корекція кольору Креативність Відеомонтаж Досвід роботи з фото та відео обладнанням Розробка сценаріїв для роликів Пошук ідей та формування списку референсів

Інвалідність

Третя група.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: