Резюме від 13 вересня 2022 Файл

Ігор

Адміністратор

Вік:
27 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Животинський Ігор Олегович
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адміністратор 15 000 грн/міс.
Повна зайнятість
Місто: Полтава

Досвід роботи
Продавець-консультант, потім адміністратор. (09.20-24.02.22). Фірмова крамниця «Вина світу». Прийшов в цей магазин взагалі без досвіду роботи з алкоголем, не працював в продажах. Все опанував дуже швидко і за 4 місяці отримав підвищення до адміністратора (керуючого магазином). На цій посаді окрім обов’язків продавця, виконував багато організаційної роботи: складання графіку роботи продавців, набір персоналу, прийом товару і т. д., взагальному забезпечував функціонування великого магазину в повному обсязі.
Електромеханік. (23.12.2019-02.03.2020). Робота за спеціальністю на залізниці. Одразу після закінчення університету вирішив спробувати себе. Досвід хороший, але робота зовсім не для мене. Спробував. Не сподобалося.
Охоронник. (02.2017-11.2019). Працював в магазині «Брокард», поєднував роботу і навчання. Подобався графік роботи, який давав можливість нормально вчитися. Перший досвід роботи. По сьогоднішній день підтримую спілкування з деякими працівниками того магазину.

Освіта
Український державний університет залізничного транспорту. Магістр. Спеціальність «Автоматизація та компютерно-інтегровані техлогогії»

Професійні навички
Легко знаходжу спільну мову з людьми, маю досвід побудови довгострокових відносин з клієнтами, добре володію ПК, не складе проблем вивчити будь-яку програму. Посидючий, спокійний, вмію працювати при стресових ситуаціях, вирішувати проблеми з клієнтами. Є навички роботи з персоналом. Вільно володію українською і російською мовами, англійська — початковий рівень.

Рекомендації
Приходченко Наталя Віталіївна (Вина світу, регіональний директор)-- [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Бондар Юрій Дмитрович (Брокард, начальник охорони)-- [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Додаткова інформація:
Я відповідальна людина, уважний до деталей. До кожного поставленого перед собою завдання відношуся з повною віддачею. Люблю працювати в команді. Добрий, вихований, душа компанії. Люблю спілкування і готовий до нових викликів

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: