Резюме від 27 січня 2024 Файл

Людмила

Директор виробництва м'яса

Вік:
43 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Львів, Ужгород, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Сайт поиска работы №1 в Украине

Резюме от 6 декабря 2021
Сарнавська Людмила Ярославівна
Директор виробництва
Полная занятость.
Возраст:41 год
Город:Тернополь
Готов переехать в:Україна
Контактная информация
Адрес:Тернопіль
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Эл. почта:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дополнительная информация
РЕЗЮМЕ
Сарнавська Людмила Ярославівна
Ціль одержання посади: Директора підприємства.
Директор виробництва. Керівника відділу продажів.
Бажаний рівень оплати: договірна.
Дата та місце народження: 6 вересня 1980 року,
с. Бонівка Кременецького району. Тернопільської області
Вік: 41 року
Сімейний стан: заміжня, є діти.
Адреса: м. Тернопіль
Телефон мобільний:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
2003 – 2006рр. Київський інститут міжнародної економіки та підприємства, спеціальність – економіка і підприємство.
1998-2000 рр. Ржищівський будівельний технікум за спеціальністю “Економіка підприємства”, спеціальність - економіст.

Досвід роботи:
З січня 2022 року по червень 2022р. Начальник забійного цеху ТОВ «Фермерських Двір»

З січня 2019 року по грудень 2021р. ТОВ “Тернопільський м'ясокомбінат”
Посада: Директор з виробництва.

- знання законодавства в сфері харчової промисловості, знання у системах управління якістю ISO 9001, ISO 22000 основаній на принципах HACCP. Знання обліку, проведення щомісячних інветрарезацій ТМЦ.
- планування річного, місячного, тижневого, щоденного виробництва, порівняння та аналізування з попередніми показниками для підвищення рентабельності виробництва та зниженню собівартості продукції.
-планування постачання сировини, пакувальних матеріалів та інших допоміжних матеріалів.
- контроль за дотримання технологічних карт та процентів виходів.
-контроль, організація та оптимізація технологічних процесів виробництва ((забій тварин (до1000 голів свинини та 50 голів ВРХ ,курка, індик, качка) напівфабрикатні цехи, концервний цех, ковбасний (до 500 тонн на місяць), пакувальні цехи, заморожене виробництво)).
-гарантія якості, терміну реалізації сировини та продукції, наявності та відповідності найменувань, маркування.
-запобігання випуску невідповідної продукції, швидке реагування на усунення недоліків.
-участь у розробленні нових видів продукції.
-контроль за раціональним використанням сировини та дотриманням технологічних вимог, дотримання строків виготовлення продукції до відвантаження.
-проведення моніторингу ринку, аналіз закупівельних цін, цін продажу.
-розроблення цінового позиціонування, контроль ціноутворення;
-організація виробничого обліку.
- професійні навички управління виробництвом та взаємодія виробництва з іншими підрозділами підприємства. - планування та контроль відвантаження товару, максемальне розподілення напрямків, завантаження машин згідно технічних характиристик, контроль за своєчасним доставленням довору до покупця та його прийнятям.
- активний пошук і залучення нових клієнтів, укладання договорів, супровід існуючих клієнтів.
- контроль за дебіторською і кредиторською заборгованістю.
- організація, контроль навчання та розвитку персоналу. Введення на посаду та адаптація співробітників. Контроль проходження випробувального терміну для результативної роботи, дружню атмосферу та позитивний настрій.

Кількість підлеглих: більше 100 осіб.

2018 рр. 2019рр. ТОВ “Соколівський мясокомбінат «Українські ковбаси».
Посада: Директор виробництва.

2014- 2017 рр. ТОВ “Перший Мясний Дім “Полісся”” та ТОВ «Аліданс».
Посада: Директор виробництва.

2014- 2017 рр. ФОП “ Сарнавська Людмила Ярославівна».
Власних два мясних магазина з іншими товарами харчування.

2010-2014рр. ТОВ “Овручм”ясо”
Посада: Перший заступник директора (2013-2014рр.), начальник відділу збуту (2011-2013рр.), головний економіст (2010-2011рр.).
В підпорядкуванні 21 продовольчий магазин. Оптова та роздрібна торгівля. Робота з супермаркетами Сільпо, Ашан,Метро...

2000 -2006 рр. Кременецький Центр електрозв'язку №5 Тернопільської дирекції УДПЕЗ “Укртелеком” цех електрозв”язку №10
Посада: Опертор ЕОМ (2004-2006рр.) та Діловод (2000-2004рр)
1999 -2000 рр. СВЗП “Кременецька”
Посада: Бухгалтер по нарахуванню заробітної плати
Українська – рідна.
Досвідчений користувач: бухгалтерська програма С1-8, МS Word, MS Exсel, ін.)
Особисті якості: Права водія категорії В (власне авто).
Комунікабельність, стресостійкість, креативність, відповідальність, пунктуальність.

Резюме кандидата размещено по адресу: www.work.ua/employer/my/archive/3784424/193238702

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: