Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Ольга

Юрист, помічник адвоката

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Нововолинськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст юридичного відділу

з 10.2022 по 03.2024 (1 рік 5 місяців)
Регіональне відділення Фонду державного майна по Вінницькій та Хмельницькій областях, Вінниця (Юриспруденція)

У своїй діяльності юридична служба Регіонального відділення керується Конституцією України, законами України, постановами Верховної Ради України, указами і розпорядженнями Президента України, декретами, постановами і розпорядженнями Кабінету Міністрів України, іншими нормативно-правовими актами, а також Положенням про Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях, Положенням про юридичний відділ, тощо.
Для удосконалення та підвищення ефективності правової роботи мною здійснювався аналіз стану претензійно-позовної роботи та моніторинг нормативно-правових актів із метою приведення їх у відповідність до чинного законодавства.
Основна увага приділялася контролю за дотриманням чинного законодавства при укладанні різних договорів, проведенні роботи з кадрами, ведення претензійно-позовної роботи.
Я брала участь у понад 112 судових засіданнях, як представник юридичної особи.
З метою недопущення типових порушень і недоліків, які виникають у діяльності юридичних служб, постійно проводяться наради за участю працівників юридичної служби.
Також, на кількість справ, у розгляді яких Регіональне відділення приймало участь як позивач, значно вплинуло досудове врегулювання спорів.
Зокрема, здійснювався постійний контроль за вчасною сплатою коштів за придбані об’єкти приватизації та надходженням орендної плати, а в разі утворення заборгованостей – здійснювались підготовка та направлення претензій.
Упродовж 2023 року опрацьовано та завізовано всі надані проекти договорів оренди, проекти додаткових договорів до них, проекти договорів купівлі-продажу (змін до них), проекти договорів із питань діяльності Регіонального відділення та накази Регіонального відділення.
Юридичною службою постійно ведеться робота з удосконалення змісту договорів оренди, купівлі-продажу, наказів Регіонального відділення з основної діяльності, з метою забезпечення їхньої відповідності законодавству і міжнародним договорам України та запобіганню заподіяння шкоди державним інтересам.
За допомогою мережі Інтернет здійснювався постійний моніторинг офіційних сайтів законодавчої влади України щодо змін до чинного законодавства.
У стадії формування перебуває нормативна база, в тому числі, наказів Фонду, яка ведеться на паперових носіях. Збір інформації про офіційне оприлюднення актів законодавства здійснюється через мережу Інтернет, зокрема офіційні веб-сайти Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та інших центральних органів виконавчої влади.
Додатково відділом здійснювався моніторинг і збір рішень, прийнятих Верховним Судом, висновки якого щодо застосування норм права, відповідно до статті 13 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», є обов’язковими для всіх суб’єктів владних повноважень, які застосовують у своїй діяльності нормативно-правовий акт, що містить відповідну норму права.

Секретар судового засідання

з 01.2016 по 10.2022 (6 років 9 місяців)
Новокаховський міський суд Херсонської області, Нова Каховка (Юриспруденція)

Згідно типової посадової інструкції секретаря судового засідання місцевого загального суду затвердженого наказом Державної судової
адміністрації України від 30.08.2005 року N 86 , до моїх обов'язків входить :

2.1. Здійснює судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді; оформлює заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув'язнення про доставку до суду затриманих та підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень.
2.2. Здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду.
2.3. Перевіряє наявність і з'ясовує причини відсутності осіб, яких викликано до суду, і доповідає про це головуючому судді.
2.4. Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання, та зазначає на повістках час перебування в суді.
2.5. Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами.
2.6. Веде журнал судового засідання, протокол судового засідання.
2.7. Виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді.
2.8. Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу України, за дорученням судді здійснює заходи щодо дачі підсудним або засудженим підписки про невиїзд.
2.9. Здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи.
2.10. Готує виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання.
2.11. Оформлює матеріали судових справ і здійснює передачу справ до канцелярії суду.
2.12. Виконує інші доручення судді, керівника апарату суду, помічника судді, що стосуються організації розгляду судових справ.

Освіта

Національний університет " Одеська юридична академія"

Судово - адміністративний, Одеса
Вища, з 2017 по 2019 (2 роки)

Магістр права

Знання і навички

Водійські права кат. B

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Професійні навички:
- вільне орієнтування в законодавчій базі;
- вміння грамотно вести переговори та переконувати, працювати в команді;
- здатність до вирішення конфліктних ситуацій;
- здатність до формулювання і обґрунтованого доказу своєї точки зору по спірних питаннях;
- досвід складання різних процесуальних документів, консультування громадян з різноманітних юридичних питань.

Навички роботи з компьютером та офісною оргтехнікою: досвідчений користувач Windows, Microsoft Office, Liga, rada.gov.ua, електронною поштою тощо та іншими ресурсами Internet, зокрема тими, що надають доступ до різноманітних баз даних, державних реєстрів і сприяють пошуку інформації та вирішенню багатьох юридичних питань.
Вміння працювати з офісною оргтехнікою.

Схожі кандидати

Юрисконсульт, юрист, начальник юридичного відділу
Нововолинськ, Луцьк, Володимир

Юрист, юрисконсульт
Нововолинськ, Володимир, Дистанційно

Юрисконсульт
25000 грн, Нововолинськ, Володимир, Ковель

Юрист, менеджер, секретар-діловод
20000 грн, Нововолинськ, Володимир

Юрисконсульт, бухгалтер, фін. директор, менеджер
10000 грн, Нововолинськ, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: