• PRO

Iryna

Начальник відділення

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділення

з 12.2023 по 09.2024 (9 місяців)
Райффайзен Банк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Начальник відділення

з 10.2022 по 11.2023 (1 рік 1 місяць)
Ідея Банк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація продажу спектру банківських продуктів та послуг корпоративного та роздрібного бізнесу , організація ,проведення зустрічей на залучення клієнтів малого та середнього бізнесу. Контроль роботи клієнтів з операційної роботи, контроль за дотриманням нормативних документів НБУ та нормативних документів Банку . Виконання планових бізнес-показників відділення , здійснення адміністративних функцій у відділенні, підбір , розвиток, організація роботи персоналу .

Начальник відділення

з 10.2017 по 10.2022 (5 років)
АТ "БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ",, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація ефективної роботи відділення банку.
Проведення роботи по залученню на обслуговування клієнтів МСБ, роздрібного бізнесу;
Організація і виконання встановлених планових показників відділення.
Навчання і підвищення кваліфікації співробітників відділення. Підбір персоналу. Контроль роботи відділення з операційної діяльності .
Аналіз та контроль результатів роботи відділення.
Збільшення клієнтської бази відділення, кредитного портфеля та портфеля пасивів, підвищення ефективності роботи та прибутковості відділення.

Начальник відділення

з 10.2015 по 10.2017 (2 роки)
АТ " ТАСКОМБАНК, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація і контроль роботи відділення. Підбір, навчання і контроль роботи персоналу. Пошук і залучення нових клієнтів на банківське обслуговування. Організація продажів банківських продуктів, проведення презентацій, виконання планових показників (розробка стратегій для виконання планових показників).Моніторинг і аналіз показників відділення. Організація і контроль касової роботи (відповідно до чинного законодавства, нормативних документів НБУ і внутрішньобанківських положень). Залучення і супровід клієнтів. Участь в перемовинах та презентаціях.

Начальник відділення

з 06.2014 по 09.2015 (1 рік 3 місяці)
КБ " Банк Михайлівський", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація і контроль роботи відділення; підбір, навчання і контроль роботи персоналу; пошук і залучення нових клієнтів на банківське обслуговування; організація продажів банківських продуктів, проведення презентацій; виконання планових показників (розробка стратегій для виконання планових показників); моніторинг і аналіз показників відділення. Організація і контроль касової роботи (відповідно до чинного законодавства, нормативних документів НБУ і внутрішньобанківських положень).

Головний економіст відділу продажів корпоративного бізнесу

з 10.2012 по 01.2014 (1 рік 3 місяці)
ПАТ АБ "Укргазбанк, Шостка (Фінанси, банки, страхування)

Залучення на кредитування і обслуговування корпоративних клієнтів, клієнтів МСБ, ФЛ; проведення презентацій і зустрічей,відкриття рахунків, кредитування ( консультація, збір документів, обробка кредитної заявки, проведення угоди, формування кредитної справи, внесення інформації в облікові системи Банка, моніторинг цільового використання, перевірка заставного майна, робота з проблемною заборгованістю), обслуговування кредитного портфеля, перехресні продажі банківських продуктів

Керівник відділення

з 10.2007 по 10.2012 (5 років)
ПАТ АБ "Приват Банк", Шостка (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи відділення ( планування витрат і доходів за здійснюваними у відділенні операціями, контроль роботи персоналу і відділення в цілому, моніторинг прибутковості відділення ), активне залучення клієнтів на банківське обслуговування, проведення зустрічей і презентацій, консультація клієнтів з фінансових питань і продуктів банку ( робота з вкладниками, відкриття рахунків і депозитних договорів, оформлення кредитів, оформлення страхових договорів, здійснення платежів населення, грошових переказів, робота по зарахуванню соціальної допомоги, пенсій на цільові рахунки).

Бухгалтер

з 07.2000 по 10.2007 (7 років 3 місяці)
НПКП, Шостка (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Ведення бухгалтерського і податкового обліку, проведення розрахунку заробітної плати, компенсацій, лікарняних, нарахування зарплати, ведення обліку взаєморозрахунків з постачальниками і покупцями, здача звітності до податкової інспекції, оформлення доручень, складання кошторисів; проведення взаєморозрахунків з клієнтами; оформлення прибуткових і витратних накладних; ведення документообігу; робота в програмі 1 :С, КлиентБанк; проведення касових операцій; ведення обліку вступу, робота з первинною документацією (складання, перевірка, контроль) : прибуткові, витратні, поворотні накладні, акти виконаних робіт (послуг), акти звірянь;здійснення контролю правильності оформлення первинної документації; ведення обліку бланків строгої звітності; складання податкової звітності; підготовка і здача звітності в податкову і фонди

Освіта

Сумський державний університет

Економіка і менеджмент, спеціальність - фінанси ., Суми
Вища, з 2000 по 2004 (4 роки)

Шосткинский хіміко-технологічний коледж им.И.Кожедуба

Економіка і підприємництва, спеціальність - бухгалтерський облік ., Шостка
Середня спеціальна, з 1997 по 2000 (3 роки)

Знання і навички

  • MS Excel
  • MS Word
  • MS Office
  • Користувач ПК
  • Користувач Internet
  • Internet Explorer
  • Впевненість
  • Работа с пр. АБС Б2,JET B2,IS Card,SR bank

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Наявність управлінських навичок, організаторські здібності, уміння вибудовувати стосунки і створювати команду . Уміння швидко приймати рішення, здатність розставляти пріоритети і успішно працювати над поставленими завданнями, уміння знайти вихід з нестандартних ситуацій, націленість на результат. Досвід активного залучення клієнтів . Наявність клієнтської бази, готовність зайти зі своєю командою.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: