Резюме від 25 лютого 2023 Файл

Ірина

Фахівець РСО, діловод

Вік:
37 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Маун Ірина Василівна
Контактна інформація: тел. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») адреса: Україна, м. Дніпро, вул. Богдана Хмельницького 23, кв. 3 e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Ціль: фахівець з режиму секретності, діловод
Дата народження: 28 жовтня 1986 р.
Сімейний стан: заміжня, дітей немає.

Освіта:
2002-2006 рр. Середня. Технікум ракетно-космічного машинобудування Дніпропетровського національного університету.
Спеціальність:
Технік-технолог обробки матеріалів на верстатах та автоматичних лініях.
Досвід роботи: з 04.09.2006 по 30.01.2021: технік, технік ІІ категорії, фахівець І категорії відділу режиму у Державному підприємстві «Конструкторське бюро «Південне» ім. М.К. Янгеля». з 05.05.2021 по теперішній час: діловод у АТ КБ «Приватбанк».
Основні функції:
Обробка документів що надходять у відділ кадрів на щойно прийнятих робітників, переведених з одного підрозділу в інший, підвищених в посадах і категоріях, а також підготовка наказів та інших документів на звільнених та щойно прийнятих робітників підприємства. Здійснення оформлення постійних, тимчасових і разових перепусток, простановка шифрів і оформлення вкладишів в перепустки працівникам підприємства. Підготовка, та опрацювання документів відповідно вимогам та запитам УСБУ. Організація і забезпечення здійснення контролю за виконанням вимог законодавства у сфері охорони державної таємниці, у тому числі за дотриманням установленого порядку пропускного і внутрішньо об’єктового режиму. Здійснення контролю за дотриманням установленого порядку доступу працівників до відомостей, що становлять державну таємницю, перевірка відповідності форми наданого їм допуску до державної таємниці ступеню секретності відомостей, до яких надається доступ, візування проектів наказів про призначення осіб на посади, включених до номенклатури посад працівників, зайняття яких потребує оформлення допуску до державної таємниці. Оформлення документів щодо надання працівникам допуску до державної таємниці.
Особисті якості:
Цілеспрямованість, висока працездатність, ініціативність, стресостійкість, комунікабельність, достатній рівень культури, бажання професійного росту, володію організаторськими здібностями, відповідально ставлюся до поставлених цілей і завдань.
Вміння та навички:
Вільне володіння комп'ютером.
Вільне володіння українською та російською мовами.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: