• Файл

Інга

Директор ресторану

Розглядає посади:
Директор ресторану, Технолог харчової промисловості
Вік:
49 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Кудренко Інга Вікторівна

Україна, м. Київ

Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Кваліфікація: технік-технолог, менеджер готельно-ресторанного бізнесу
Мета: отримання посади директора ресторану
Керівник служби ресторанного сервісу (F&B), завідувач ресторану

Досвід роботи
17.05.2017-23.06.2021 Конференц- Хол Ірпінь
Директор ресторану

Основні обов’язки
 забезпечення високого рівня ефективності виробництва
 організація, координування та контроль всіх підрозділів ресторану
 ведення аналізу діяльності ресторану, бюджетування, планування
 підтримка та розвиток рівня сервісу
 управління, навчання та мотивація персоналу
 взаємодія з гостями
 контроль технічного стану ресторану
 участь і контроль проведення інвентаризації різних підрозділів
 ведення внутрішньої документації

04.01.2010 - 30.05.2014
ПАБ Хмільний Патрік, м. Миколаїв
ООО Рівер готель (мережа готелів
Reikartz)
Завідувач виробництва, СРС
Основні обов’язки
 організація та контроль роботи підприємства (кухня, зал)
 контроль якості приготування їжі
 контроль якості сировини
 контроль залишків
 робота з постачальниками, укладання угод
 моніторинг цін
 контроль застосування стандарту НАССР
 складання меню
 складання технологічних та калькуляційних карток на страви та напівфабрикати
 участь і контроль проведення інвентаризації, її аналіз
 навчання, інструктаж персоналу (проведення тренінгів, практичне навчання, робота з новим
меню, комунікація з гостями)
 планування, формування та контроль бюджету, аналіз показників діяльності
 ведення необхідної документації
05.06.2008 – 09.09.2009
Ресторан української кухні
Вареники, м. Миколаїв
Шеф - кухар
Основні обов’язки
 організація та управління процесами роботи кухні, розподіл і контроль завдань
 формування меню
 комплектація кухні устаткуванням, посудом, інвентарем
 складання технологічних та калькуляційних карток на страви та напівфабрикати
 контроль дотримання технології приготування страви
 застосування НАССР, контроль чистоти, підтримка порядку
 моніторинг цін
 підбір, навчання та контроль роботи кухарів
 контроль списань і залишків продуктів
 проведення проробок
 проведення інвентаризації різних цехів кухні, формування звіту
 планування замовлень продукції відповідно до технологічних карток і потреб поточних
замовлень
 смачно готувати

20.07.2006 – 13.03.2008
Ресторан Дежавю, м. Миколаїв
Мережа ресторанів «Козирна Карта»
Су-шеф
Основні обов’язки
 приготування страв української та європейської кухні
 контроль якості приготування та подання страв
 контроль якості і кількості продуктів
 контроль зберігання сировини, напівфабрикатів та готової продукції
 контроль і підготовка виробничих цехів до роботі
 дотримання і контроль санітарних норм
 контроль зберігання, експлуатації та чистоти устаткування, обладнення, посуду і інвентарю
 перерахунок залишків сировини та продукції, інвентаризація

У період з 2000р. по 2006р. працювала кухарем у ресторанах

Освіта
 Миколаївський комерційний технікум, технік-техніодолог громадського харчування, 1995р.
 Миколаївьська філія КНУКіМ, менеджер готельно-ресторанного бізнесу(з відзнакою),2011р.

Володіння ПК: вільно (Microsoft Word, Excel, Compace, R-Keeper, 1 С)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: