Резюме від 23 травня 2024 Файл

Оксана

Адміністратор

Місто:
Бровари

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

П.І.Б.- Максименко Оксана Олександрівна
Вік.- 34 роки
Стать- жіноча
Дата народження – 29.04.1987 р.
Сімейний стан- недружена
Проживання- місто Бровари, Київської області
Освіта- вища, закінчила Київський Політехнічний інститут, спеціальність «адміністративний менеджмент», диплом магістра, роки навчання 2004-2010, друга вища «Академія статистики, обліку та аудиту», спеціальність «економічна статистика» в 2010-2012 рр., диплом спеціаліста.
Досвід роботи:
- 2010-2013рр.- працювала економістом-спеціалістом в Головному управлінні статистики в місті Києві, посадові обов язки, збір, обробка, та відправлення статистичних даних, робота зі статистичними програмами, електронною поштою, причина звільнення, скорочення працівників.
- 2013-2014рр.- стояла в центі зайнятості із приводу пошуку роботи.
- 2015-2017 рр.- працювала офіс-менеджером в фірмі «NT-сервіс» в місті Бровари, робота з ремонту комп’ютерної, мобільної техніки, приймала та видавала техніку, вела клієнтську базу, працювала зі касою та електронною поштою, причина звільнення, скорочення посади.
- 2017-2018 рр. – працювала діловодом в компанії «Iron mountains» в місті Бровари, сортувала документи за датами, назвами, роками, вела архів, сканування документації, прошивала та упорядкувала папки, файли, причина звільнення робота за контрактом.
- 2019-2020рр.- працювала оператором пк в логістиці «Сільпо фуд» в місті Бровари, робота із логістичними програмами, електронною поштою, сканером, перевірка, внесення даних, відгрузка вантажу, переміщення товару, робота в 1С 8, причина звільнення скорочення персоналу.
-2020-2021рр.-підробіток кур’єром в кур’єрській службі, розноска газет та журналів за адресами, по поштовим ящикам, тимчасова робота.
Курси- в 2013 році закінчила бухгалтерські курси 1С 8 компанія «Бухгалтерський баланс», сертифікат користувач.
Знання пк: - програми Offise, Word, Excel, Power Point, Outlook, 1С 8, Інтернет.
Володіння мовами: українська, російська вільно, англійська середній рівень.
Особисті якості: наполеглива, стресостійка, порядна, відповідальна, швидко навчаюся, комунікабельна, пунктуальна, дисциплінована, робота на досягнення успішних результатів.
Хобі: малювання, фото, в’язання, латинські танці.
Номер мобільних телефонів: київстар - [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), мтс -[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: