Резюме від 30 вересня 2022 Файл

Ольга

Землевпорядник

Вік:
29 років
Місто:
Золочів (Львівська обл.)

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Особиста інформація:
Гуменюк Ольга Андріївна
Місце проживання: Львівська обл., м. Золочів
Громадянство: Українка
Дата народження: 19.07.1994р.
Сімейний стан: Заміжня
Водійські права категорії В
Ел. Пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи
1. Продавець-консультант, фірма Avon (2010-2012рр.)
Обов’язки: Продаж косметики та консультація клієнтів, організація власного часу та замовлення товару. Пошук нових клієнтів.

2. Головний спеціаліст Відділу у Золочівському районі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області (квітень 2017-квітень 2021рр.)
Обов’язки: Організація ефективного використання земель, їхня охорона, контроль за дотриманням земельного законодавства. Аналіз та погодження документацій із землеустрою за принципом екстериторіальності. Ведення електронного документообігу у системі "Док Проф". Вчасне подання звітності та виконання доручень.
Освіта: Вища, Львівський національний аграрний університет, факультет – Землевпорядкування та кадастр, спеціальність – Землеустрій та кадастр (Магістр, диплом з відзнакою). Денна форма навчання. Рік закінчення – 2017.
Мови: українська – рідна, російська та польська – вільно, англійська – середній.
Впевнений користувач MS Office, УкрСклад, ДокПроф, Digitals, Менеджер обмінних файлів (in4, xml), створення презентацій. Робота з оргтехнікою (друк, сканування, копіювання), робота з електронною поштою.
Заняття у вільний час: Активний спосіб життя (фітнес, плавання, прогулянки на велосипеді тощо). Читання та саморозвиток. Бажання навчатися чогось нового.
Особисті якості: Відсутність шкідливих звичок, енергійність, самостійність, відповідальність, комунікабельність, здатність швидко навчатися.
Про себе: Маю досвід роботи у сфері продаж в магазині непродовольчих товарів, замовленні товару, пошуком постачальників та укладанні угод, ведення бухгалтерії та подання звітності (ФОП 2 група, спрощена система оподаткування).
Шукаю цікаву та добре оплачувану роботу з хорошим колективом та можливістю розвиватися. Швидко навчаюся нового, працелюбива та відповідальна.

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: