Резюме від 4 березня 2023 Файл

Альона

Цей кандидат не вказав контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію. Шукач отримає повідомлення в центрі сповіщень.

Адвокат, юрист, директор

Вік:
33 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач не вказав ел. пошту і телефон, але ви зможете зв’язатися з ним зі сторінки кандадата на сайті. Шукач отримає сповіщення в центр сповіщень.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Мельник Альона Сергіївна
РНОКПП 3338614185
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження 29.05.91.
65015, м. Одеса, вул. Французький бульвар 22
корпус 3 кв. 27
Громадянство : Україна
свідоцтво про право на зайняття
адвокатською
діяльністю серія ОД № 033817 від 15.05.19.
видане Радою адвокатів Одеської області

Освіта - Вища юридична освіта. Національний Університет «Одеська юридична академія» 2007-2012 р. Диплом з відзнакою, кваліфікація магістр права. Навчання проходила на денній формі, факультету цивільної та господарської юстиції. За час навчання у НУ «Одеська юридична академія», маю публікації у сфері конституційного, трудового, цивільного, господарського, права, закінчила навчання в аспірантурі. Написала дисертацію під керівництвом Оборотова Юрія Миколайовича. Наприклад одна з статтей за посиланням - http://www.vestnik-pravo.mgu.od.ua/archive/juspradenc8/9.pdf

Досвід роботи в сфері права більше 11 років на підприємствах, в юридичній компанії та в адвокатській діяльності. За 11 років роботи в сфері права пройшла шлях досвіду від простого складання договору до комплексного супроводу компаній та їх захисту в судах різних рівнів в тому числі в сфері зовнішньо- економічної діяльності.

Офіційна трудова діяльність в сфері права розпочата з 01.10.11 р. працювала юристом на підприємствах різних форм власності та видів діяльності, також працювала на державній службі у Київському районному суді м. Одеси, з 31.09.14. м. працювала викладачем кафедри фінансів та права ОДАУ, читала лекції з правознавства та господарського права, оскільки крім юридичної практики займалась науковою діяльністю. З 02.01.17. по 02.01.18 юрист юридичної компанії «НОМОС ГРУП» З 2018 – го року керівник юридичної компанії, за сумісництвом директор, співвласник «НОМОС ГРУП». В 2019 – му отримала свідоцтво адвоката. Досвід роботи в сфері права та адвокатська діяльність є однією з ключових видів діяльності, якими я займалась останнім часом. Однією із якостей в досвіді практичної діяльності адвоката є різносторонність, тобто робота в різних ситуаціях з різними правовими нюансами та можливість швидко орієнтуватись в нових завданнях. В моєму супроводі адвокатської діяльності починаючи з 2019 -го року було більше 50 -ти справ.

Цитований текст досвіду в сфері права багатьох адвокатів та юристів є майже однаковим, проте я вважаю що довести свою професійність можливо лише в процесі виконання завдань. Як спеціаліст спеціалізуюсь на представництві фізичних осіб, а також юридичних осіб безпосередньо в супроводі бізнесу, реєстрації підприємств, внесенні змін в статутні документи, укладенні господарських договорів, в представництві бізнесу перед правоохоронними органами, в юридичному супроводі підприємства в різних сферах господарської діяльності, в юридичному супроводі всіх фінансових операції що виникають в процесі здійснення господарської діяльності, складанні позовних заяв, скарг, заперечень, написанні апеляційних та касаційних скарг, в представництві у всіх судових інстанціях, в наданні відповідей на запити, клопотання та скарги, в представництві компаній в процесі переговорів, реалізації завдань керівництва та вдосконаленні механізму їх виконання, в юридичному супроводі угод щодо інвестування та комплексній юридичній перевірці контрагентів перед укладенням договору.
Вільно володію юриспруденцією та управлінською діяльністю, господарським, митним, цивільним, податковим, сімейним, адміністративним, кримінальним правом.

Супроводжувала потерпілих в кримінальних провадженнях, тому маю досвід роботи в кримінальних справах, та в представництві клієнтів в правоохоронних органах, що є досить важливим.

Маю досвід роботи в сфері зовнішньо економічної діяльності. ( ЗЕД ) Як адвокат тривалий час успішно супроводжувала міжнародні компанії які укладали договори, вели господарську діяльність з дотриманням норм міжнародного права, перекладала міжнародні документи та успішно формувала тактику захисту компанії в суді, або ж в складанні документів щодо супроводу бізнесу.

Додаткова інформація:

вільно володію українською мовою, вмію відстояти свою точку зору, маю організаторські здібності. Нагороджена відзнаками та грамотами;
заміжня, виховую сина якому буде вже 8 років;
додатковою якістю є досконалий публічний виступ та вміння писати текти, листи, складати документи та уважно вичитувати тексти.
вільно будую юридичні схеми захисту, та вмію розраховувати і планувати бізнес проекти;
рівень заробітної плати залежить від виду діяльності та рівня завантаження, я поважаю оцінювання роботи не від годин роботи, а від ефективно виконаних завдань та їх складності.
вважаю що доказати власні професійні якості можливо лише в процесі виконання роботи;

Підводячи підсумки резюме зазначу те, що досвід роботи та життєвий досвід є не малим. Відмінно закінчила навчання в академії, охарактеризувала себе з лідерської позиції, присвятила себе науковій діяльності, що стало основним підґрунтям успішної діяльності в сфері права. Поєднання кар’єрної роботи та сімейного життя характеризує такі якості як ерудованість, стійкість, наполегливість, відповідальність адже будучи спеціалістом в своїй сфері діяльності та успішною мамою і дружиною вкотре доказує про дисциплінованість та професіоналізм. В командній діяльності поважаю відкритість та обговорення всіх проблем на їх початковому рівні, налагодженість роботи Поважаю високі моральні якості, віддаю перевагу не ціні а цінності.

Будучи вашою колегою, або ж партнером чи одним з учасників команди, виконуватиму не лише власні професійні якості але й за необхідності допоможу керівництву компанії в побудові стратегій розвитку та вдосконалення, гарантую досконалий юридичний супровід.

Дякую за увагу, з повагою Мельник А.С.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: