• Файл

Олексій

Юрист

Вік:
45 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Р Е З Ю М Е
претендента на вакансії: «Юрисконсульт», «Юрист»

• ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ

П.І.Б.: П’яткін Олексій Федорович
Контакти: тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») або e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Вік: 43 роки
Сімейний стан: неодружений
Місце постійного проживання: м. Бровари (Київська область)
Володіння мовами: українська (вільно), російська (вільно), англійська (зі словником)
Основний досвід роботи за спеціальністю:
- юридична практика по цивільному, фінансовому, господарському та податковому праву;
- розробка, організація та проведення спеціальних операцій з викриття протиправної діяльності посадових осіб банківських установ, податкових та митних органів, викриття протиправної діяльності «конвертаційних» центрів, викриття протиправної діяльності суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності;
- організація діловодства з обліку та контролю за документообігом;
- складання документів офіційного листування з органами влади, іншими правоохоронними органами та суб’єктами господарювання щодо тлумачення та розуміння норм чинного законодавства України.

• ОСВІТА
Освіта: вища юридична
Спеціальність: магістр правознавства
Місце навчання: Луганський інститут внутрішніх справ, закінчив навчання у 2000 році.
Спеціалізація: цивільне, фінансове, господарське та податкове право. Великий досвід в розробці стандартних та не стандартних матеріалів службової діяльності. Викриття правопорушень з боку посадових осіб фінансових установ, податкових та митних органів, посадових осіб суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, боротьба з протиправною мінімізацією податкових зобов’язань.

• ДОСВІД РОБОТИ:

1996 – 2022 – Робота в МВС України та Національної поліції України (сфера економіки).
Спеціалізація: фінансова, у т.ч. банківська сфера, зовнішньоекономічна діяльність, держбюджет, обіг дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, легалізація (відмивання) доходів, отриманих злочинним шляхом, боротьба з корупційними правопорушеннями.
Досягнення: займав керівні посади в УМВС, ГУМВС та Національної поліції України, особисто розроблював та використовував на державному рівні декілька методів щодо викриття економічних злочинів у фінансово-кредитній та банківській сферах, у сфері використання бюджетних коштів. Неодноразово відзначений знаками «За сумлінну службу» від органів державної влади та місцевого самоврядування, «За відзнаку в службі МВС», почесними грамотами, подяками та преміями УМВС, МВС та Національної поліції України. Перебував у резерві кадрів МВС та Національної поліції України.

• ПРОФЕСІОНАЛЬНІ НАВИЧКИ

Оперативне, стратегічне мислення, досвід управління персоналом, навички планування та проведення оперативних операцій, аналізу та прогнозування, здатність приймати нестандартні рішення, володіння психологією управління, оперативно-розшукової роботи, спеціаліст з кримінального та кримінально-процесуального права, дисциплінований, прихильник субординації. Досвідчений користувач ПК: MsWord, Excel.
Здатен швидко навчатися.
Великий досвід взаємодії з іншими правоохоронними органами, фіскальною і ревізійною службами, спеціалістами науково-дослідницького інституту судових експертиз.
Здатен працювати по ненормованому графіку, вночі, вихідні та святкові дні.

• ІНШІ ВІДОМОСТІ

Шкідливих звичок не маю. Не конфліктна людина.
Відповідальний, чесний та комунікабельний, приділяю увагу до деталей, дисциплінований, психологічно та фізично стійкий, пунктуальний.
Перебуваю на військовому обліку за місцем проживання.
Є досвід виступу у засобах масової інформації, можу аргументовано довести свою позицію, орієнтований на позитивний результат свого клієнта.
Маю водійське посвідчення категорії «В» та «С» та особистий автомобіль. Досвід керування легковим транспортним засобом з 1999 року.
Знаходився у зоні АТО у складі ГУМВС України у Луганській області та з 12.12.2014 згідно наказу № 97 Антитерористичного центру при СБУ набув статусу учасника АТО з 11.07.2014.
Згідно Рішення комісії МВС України з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій працівників органів внутрішніх справ України від 13.10.2015 № 19/І/ХІІІ/126 надано статусу учасника бойових дій.

• ЗАНЯТТЯ У ВІЛЬНИЙ ЧАС

Історична література, заняття спортом.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: