Резюме від 25 квітня 2024 Файл

Владислав

Фахівець контакт-центру

Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
ПІП: Попович Владислав Євгенійович
Вік: 30 років (01.07.1992р.)
Місце проживання: м. Кропивницький
Сімейний стан: Одружений
Контактний телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка.
Здобув ступінь магістра за спеціальністю Правознавство, кваліфікаційний рівень юрист.

Досвід роботи: Знам’янський міськрайонний відділ з питань пробації Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції. Працював на посаді Фахівця із соціальної роботи із суб’єктами пробації в період з 28.03.2017р. по 26.06.2018р.
Обов’язки: Готував досудові доповіді щодо обвинувачених осіб; займався оформленням особових справ осіб кримінальних покарань у виді штрафу, позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, громадських, виправних робіт; здійснював нагляд за особами, звільненими від відбування покарання з випробуванням; здійснював нагляд за засудженими до покарань у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю; займався проведенням заходів, спрямованих на виправлення засуджених та запобігання вчиненню ними повторних правопорушень; вів роботу з державними органами влади та органами місцевого самоврядування з питання підготовки осіб, які відбувають покарання ; направляв до суду подання про вирішення питань щодо подальшого відбування засудженими покарання або звільнення від нього.
Колл-центр Step-call. Працював на посаді Спеціаліста по обслуговуванню клієнтів- фізичних осіб в сфері банківських продуктів в період з 01.10.2018р. по11.01.2019р.
Обов’язки: Обслуговував клієнтів-фізичних осіб в сфері продажу банківських продуктів; надавав загальну базову консультацію по тарифам, послугам, умовам використання карткових продуктів; оформляв замовлення карткових продуктів за місцем проживання клієнтів; ведення телефонних продажів.

Акціонерне Товариство Комерційний Банк «ПРИВАТБАНК». Працював на посаді Консультант, спеціаліст по обслуговуванню фізичних осіб в період з 14.01.2019р. по 24.10.2022р.
Обов’язки: Обробляв вхідні звернення клієнтів, надавав коректну, актуальну та таку, що відповідає запиту клієнта інформацію про послуги, тарифи, процедури та акції Банку; в процесі обробки дзвінків вносив заявки на (HelpDesk, NPS, тощо) необхідну інформацію; формував заявки по продажу банківських продуктів; виконував персональні завдання від керівника підрозділу, супервайзера; відпрацьовував звернення клієнтів та співробітників банку у всіх каналах підтримки, які працюють у банку. За період роботи постійно проходив безперервне навчання в залежності від свого стажу (тренінги, коучі, тестування, інструктажі).
Досягнення: За період роботи неодноразово потрапляв до рейтингу кращих співробітників Банку.
Вміння та навики: Маю навики роботи на комп’ютері (досвідчений користувач MS Office-World, Excel, Power Point). Знання оргтехніки (телефон, принтер, сканер). Навики з активних продаж, діловий етикет, навики ведення переговорів, вміння розподіляти роботу,здатний концентруватись на деталях, швидко орієнтуватися та навчатися новим видам діяльності.
Особисті якості: Володію креативним мисленням, високою працездатністю, вмінням налагоджувати контакти, вмінням вирішувати комплексні завдання та працювати при багатозадачності, володію технологіями спілкування з клієнтами, методами переконання,володію методами продажу банківських продуктів, наполегливий, відповідальний, рішучий, націлений на швидкий та позитивний результат.
Знання мов: Українська-відмінно, російська-відмінно, англійська зі словником. Маю посвідчення щодо володіння державною мовою.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: