Резюме від 26 листопада 2022 PRO

Ольга

Головний бухгалтер, економіст, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 09.2014 по 04.2022 (7 років 7 місяців)
Заклад "Вінницька дитяча школа мистецтв", Вінниця (освіта у сфері культури)

Організація бухгалтерського обліку закладу. Контроль за дотриманням чинного законодавства та своєчасністю та достовірністю відображення бухгалтерських операцій. Бюджетна звітність в ДКСУ (місцевий бюджет). Подання податкової та статистичної звітності. Нарахування заробітної плати, лікарняних та інших виплат працівникам. Ведення головної книги. Планування бюджету закладу та контроль за його виконанням. Перевірка тарифікації педагогічних працівників та штатних розписів. Керівництво підлеглими особами. Контроль за обліком та списанням основних засобів, ІНМА, запасів та палива. Проведення інвентаризацій. Підготовка та перевірка первинних документів, реєстрація договорів, зобов’язань та платіжних доручень. Калькуляція платних послуг. Модерація та впровадження нових комп’ютерних програм. Виконання завдань керівника та централізованої бухгалтерії департаменту культури ВМР.

Начальник відділу роздрібного бізнесу

з 03.2010 по 07.2013 (3 роки 4 місяці)
АТ "Ощадбанк", Винница (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи відділу. Контроль за дотриманням чинного законодавства та нормативних документів. Кредитування юридичних та фізичних осіб. Оцінка платоспроможності позичальників. Робота по поверненню проблемної заборгованості. Робота з платіжними картками. Укладання договорів. Ділове листування. Організація роботи по залученню клієнтів та виконанню планових показників. Банківська звітність. Модерація та впровадження нових комп’ютерних програм.

Начальник відділу кредитування

з 11.2006 по 03.2010 (3 роки 4 місяці)
АТ "Ощадбанк", Винница (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи новоствореного відділу. Контроль за дотриманням чинного законодавства та нормативних документів. Кредитування юридичних та фізичних осіб. Оцінка платоспроможності позичальників. Робота по поверненню проблемної заборгованості. Укладання договорів. Ділове листування. Організація роботи по залученню клієнтів та виконанню планових показників. Банківська звітність. Модерація та впровадження нових комп’ютерних програм.

Заступник головного бухгалтера (старший бухгалтер)

з 11.1997 по 11.2006 (9 років)
АТ "Ощадбанк", Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи відділу разом із головним бухгалтером. Контроль за дотриманням чинного законодавства, нормативних документів та своєчасністю та достовірністю відображення бухгалтерських операцій та податкового обліку. Участь у складанні бюджету та контроль за виконанням бюджетних показників. Банківська звітність. Податкова звітність, Нарахування заробітної плати. Контроль за обліком та списанням основних засобів, ІНМА, запасів та палива. Проведення інвентаризацій та проведення ревізій підлеглих установ. Робота з платіжними дорученнями. Проведення платежів в системі електронних платежів банківської системи України. Перевірка звітності підлеглих установ. Модерація та впровадження нових комп’ютерних програм.

Старший контролер-касир

з 03.1995 по 11.1997 (2 роки 8 місяців)
АТ "Ощадбанк", Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Приймання платежів від населення. Оформлення договорів. Робота з валютою. Робота з юридичними особами. Проведення платежів клієнтів в системі електронних платежів банківської системи України. Робота з цінними паперами (векселі, казначейські зобов’язання, приватизаційні та компенсаційні сертифікати, житлові чеки, тощо). Робота з готівкою. Зарахування надходжень на поточні рахунки клієнтів. Модерація та впровадження нових комп’ютерних програм.

Освіта

Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету

Економіка підприємства, Вінниця
Вища, з 2003 по 2005 (2 роки)

Вінницький технікум м’ясної та молочної промисловості

Бухгалтерський облік та аудит, Вінниця
Середня спеціальна, з 1991 по 1993 (2 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc MS PowerPoint Нарахування зарплати СОТА Є-Звітність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація

•Особисті якості – відповідальність, надійність, чесність, порядність, наполегливість, здатність швидко навчатися та оперувати великими обсягами інформації, організаторські здібності, прагнення підвищувати професійний рівень, вміння налагоджувати контакт з керівниками, колегами та підлеглими.
•Інтереси – читання, кулінарія, вишивання, в’язання, мандри, квіти.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: