Резюме від 5 лютого 2023 PRO

Антон

Технолог, менеджер, адміністратор, викладач

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, Facebook та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-консультант

з 12.2022 по нині (1 рік 6 місяців)
Біле-Сухе, мережа магазинів, Київ (Роздрібна торгівля)

Догляд за торгівельним залом (викладка товарів, чистота у залі)
Розрахунок покупців (робота з касовим апаратом)
Приймання товару
Ведення обліку та документації (робота з 1С)

Представник приймальної комісії

з 06.2021 по нині (3 роки)
Київський національний торговельно-економічний університет, Киев (Освіта, наука)

•проведення профорієнтаційної та агітаційної роботи для професійно-орієнтованої молоді щодо особливостей навчання на спеціальності:
•консультування абітурієнтів щодо особливостей вступу до університету;
•підготовка рекламних матеріалів про спеціальність, оголошень та інформаційних матеріалів для вступників.
•підготовка звітів, обробка документів та внесення даних у внутрішню систему обліку вступників;
•реєстрація та обробка електронних заяв в ЕДЕБО;

Асистент (викладач) кафедри технології і організації ресторанного господарства

з 09.2020 по нині (3 роки 9 місяців)
Київський національний торговельно-економічний університет, Киев (Освіта, наука)

•проведення практичних та лабораторних занять з дисциплін: «Енологія», «Ресторанна справа» (розділ «Технологія ресторанної продукції», «Організація обслуговування», «Організація виробництва», «Кондитерське та пекарське мистецтво», «Гігієна та санітарія».
•розроблення навчально-методичного забезпечення дисциплін;
•участь у науково-дослідній роботі, підготовка наукових публікацій;
•керування науковою роботою студентів;
•ведення сторінки кафедри в соціальних мережах (Facebook, Telegram, Instagram);
•підготовка інформаційних матеріалів, оголошень, постів, відеороликів, рекламних матеріалів;
•участь в організації проведення спеціалізованих лекцій, навчально-консультаційних нарад, науково-практичних семінарів, конференцій;
•підготовка документації (накази, положення, інструкції, заяви тощо).

Аситент кафедри інженерно-технічних дисциплін (за сумісництвом)

з 01.2020 по 06.2020 (5 місяців)
Київський національний торговельно-економічний університет, Киев (Освіта, наука)

•проведення лабораторних та практичних занять з дисциплін «Устаткування закладів ресторанного господарства», «Устаткування готельно-ресторанних комплексів»;

Завідувач лабораторії "Енології та барної справи"

з 09.2018 по 08.2020 (1 рік 11 місяців)
Київський національний торговельно-економічний університет, Киев (Освіта, наука)

•організація роботи та забезпечення підготовки лабораторії для проведення тренінгів, дегустацій, лабораторних та практичних занять з дисциплін кафедри;
•організація матеріально-технічного забезпечення навчального процесу;
•участь в підготовці наочних та технічних засобів навчання в лабораторії;
•участь в організації та проведення навчальних дегустацій з визначення особливих характеристик та показників якості різних груп напоїв;
•ознайомлення з правилами приготування і подавання напоїв в закладах ресторанного господарства;

Кухар, помічник кухаря, офіціант, офіціант бенкетної служби

з 06.2012 по 08.2014 (2 роки 2 місяці)
Заклади готельно-ресторанного господарства міста Києва, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•прийом та контроль якості сировини та продуктів;
•обробка сировини, виготовлення напівфабрикатів;
•контроль термінів та режимів зберігання напівфабрикатів, страв;
•підготовка залів до обслуговування, сервірування столів, забезпечення процесу обслуговування;
•обслуговування бенкетних заходів (бенкети, фуршети, кава-брейки, конференцій тощо)

Освіта

Державний торговельно-економічний університе

Аспірантура за спеціальністю 181 «Харчові технології», Київ
Вища, з 2020 по 2024 (4 роки)

Київський національний торговельно-економічний університет

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, спеціальність «Харчові технології», кваліфікація: магістр, інженер-технолог (диплом з відзнакою), Киев
Вища, з 2018 по 2020 (2 роки)

Київський національний торговельно-економічний університет

Спеціальність «Харчові технології та інженерія», кваліфікація: бакалавр, інженер-технолог, Киев
Вища, з 2015 по 2018 (3 роки)

Київський технікум готельного господарства

Спеціальність: «Виробництво харчової продукції», кваліфікація: молодший спеціаліст, технік-технолог з технології харчування (диплом з відзнакою), Киев
Середня спеціальна, з 2011 по 2015 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

навчальний курс «Тренди барної індустрії»

2018

курс сомельє «WINE PROJECT»

2018

Workshop «Modern Bakery»

2019

навчальний курс «Чотири кроки до здорового харчування»

2021

навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальних споживач»

2021

курс «Наукова комунікація в цифрову епоху»

2021

онлайн-курс «Експерт з акредитації освітніх програм»

2021

онлайн курс «Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах»

2021

онлайн курс «Гігієна і санітарія для працівників закладів освіти»

2022

Курс «Дієтолог-нутриціолог»

2022

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: доброзичливість, старанність, порядність, комунікабельність, ініціативність, стресостійкість, вміння працювати самостійно та в команді, гостинність, працьовитість, здатність до навчання, прагнення до особистого зростання та самовдосконалення

НАВИЧКИ: впевнений користувач програм MS Office (Word, Excel, PowerPoint), програм Teams, Zoom, водій категорій «В» (наявність авто)

ХОББІ:
Прогулянки, читання, кулінарія, нутриціологія,

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: