Резюме від 5 лютого 2011

Віта

Директор по персоналу, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Гушилик Віта Іванівна

Рік народження
21.08.1981
Місце проживання
м. Чернівці вул.. Південно-Кільцева 9 в.
Телефон
моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») дом – 8(0372)7-88-78
Сімейний стан
не одружена
Освіта (2004-2006)
Вища. Подільський державний аграрно-технічний університет, спеціальність «Облік і аудит»
Володіння ПК
Microsoft Word, Microsoft Excel, 1C Кадри, Інтернет Explorer, електронна пошта.

Професійна діяльність:

14.08.2000-10.01.2002
Управління праці та соц захисту населення .

Працювала на посаді завідуючого відділом по наданню грошової та матеріальної допомоги. У підпорядкуванні 2 чол.
Звільнена за власним бажанням.

21.08.2002-03.08.2006
ТзОВ ВКТ «Арго» (штат 1200 чол.)

Працювала на посаді бухгалтера по заробітній платі,
переведена на посаду секретаря-інспектора по кадрам та контролю за виконанням. Обов’язки секретаря – організація робочого дня керівника, прийом кориспонденції,
ведення діловодства, прийом документів та заяв на підпис керівнику, організація проведення телефонних переговорів,
підготовка до засідань та нарад, контроль за виконаннням наказів та розпоряджень директора підприємства, формування номенклатури справ, володіння інформацією та показниками повязані з процесом виробництва продукції.
Переведена на посаду старшого інспектора відділу кадрів
Обов’язки ст. інспектора по кадрам – ведення та облік особового складу товариства, його підрозділів згідно з уніфікованими формами первинної облікової документації, оформлення, прийом, переведення і звільнення працівників відповідно до законодавства та наказів директора, формування і ведення особових справ працівників (оформлення іноземних громадян), внесення змін пов’язаних з трудовою діяльністю. Підготовка необхідних матеріалів для атестаційної, кваліфікаційної комісії, проекти документів, що стосуються винагород та заохочень працівників. Заповнення та ведення трудових книжок, визначення трудового стажу, видача довідок про трудову ді-ть прац. Ведення обліку надання відпусток, здійснення контролю за складанням і додержанням графіків чергових відпусток. Здійснення контролю за станом трудової дисципліни в підрозділах підпр. та ведення обліку порушень трудової дисципліни, контроль своєчасного прийняття адміністрацією рішень, організація зборів дисциплінарної комісії та складання протоколу по підведенню підсумків. Здійснення інструктажів щодо додержання вимог збереження конфіденційної і комерційної таємниці та правил внутрішнього трудового розпорядку. Формування штатного розпису з усіма змінами та доповненнями. Оформлення наказів на відрядження. Пошук персоналу - оголошення в журналах, місцева преса, інтернет, телебачення та навчальні заклади. Подача звітності в Центр Зайнятості.
Звільнена за власним бажанням.

20.02.2007-17.09.2010
ТОВ «ЕпіцентрК» м. Чернівці (штат 370 чол.)

Працювала на посаді менеджера з персоналу (відділ персоналу штат 2 чоловік).
Підбір персоналу, відбір та розміщення кадрів на підставі оцінки їх кваліфікації, особистих та ділових якостей. Прийом нових працівників, спільно з начальниками відділів організація проведення їх стажування та адаптації на новому робочому місці. Створення кадрового резерву. Організовувала та проводила атестацію та переатестацію персоналу. Проводила визначення поточних потреб в персоналі та джерел їх задоволення, встановлення прямих зв’язків з учбовими закладами, центрами зайнятості та кадровими агенціями, контактів з підприємствами аналогічного профілю. Використання засобів масової інформації для розміщення інформації про набір працівників. Складання замовлення на спец форму. Організація та контроль навчання персоналу а також мотивація кар’єрного зросту працівників.
Взаємозаміна менеджера з персоналу – кадровика.
Звільнена за власним бажанням.

Додаткова інформація: Тренінгові курси:
«Техніка ефективного продажу»
«Мотивація та розвиток персоналу»

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: