Резюме від 2 лютого 2023 PRO

Юрій

Інженер електроніки

Вік:
26 років
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер з експлуатації

з 02.2021 по 04.2022 (1 рік 2 місяці)
НЕК "Укренерго" (Енергетика)

Освіта

Інженерний навчально-науковий інститут Запорізького національного університету ім. Ю.М. Потебні

Кафедра мікроелектронних та електронних інформаційних систем, Електроніка, Запоріжжя
Вища, з 2016 по 2022 (6 років)

Кафедра готує фахівців в області інтегральної мікро- і наноелектроніки, розробки та впровадження мікроелектронних інформаційних систем і комплексів, комп’ютерного моделювання роботи електронних приладів і пристроїв, конструювання та експлуатації електронних систем, оптоелектронних приладів та пристроїв, потужних перетворювачів електроенергії, фотоелектричних перетворювачів. Першочергова увага приділяється ґрунтовній підготовці студентів з фундаментальних дисциплін: фізики напівпровідників, математики, фізичного матеріалознавства, програмування, роботи з сучасним програмним забезпеченням для проектування та моделювання електронних кіл, аналогової та цифрової схемотехніки, сучасної мікропроцесорної техніки, обробки сигналів та інш

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Наявність аналітичних здібностей, пунктуальності, відповідальності, сумлінності, самостійності, високої працездатності, вміння у найкоротших термінах вивчити проблему будь-якої складності, дисциплінованості, старанності, схильності до підвищення освіти, вміння працювати однаково продуктивно як у групі, так і індивідуально.

Досвідчений користувач ПК. Працюю в програмах типу: КОМПАС, Matlab Simulink, Comsol Multiphysics, Micro-Cap, Proteus, DipTrace/EasyEDA та інші.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами