Резюме від 21 листопада 2022 Файл

Андреа

Діловод

Місто:
Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Ронай Андреа Аттилівна, народилася 25 серпня 1966 року в м. Ужгороді, Закарпатської області, громадянка України.
Середню освіту здобула в Ужгородській ЗОШ № 3 із поглибленим вивченням англійської мови.
Отримала повну вищу освіту в ДВНЗ «Ужгородський національний університет», за спеціальністю «Мова та література, (англійська) та здобула кваліфікацію філолога, викладача англійської мови та світової літератури.
Трудову діяльність розпочала в Ужгородському державному університеті, а у травні 2002 року почала працювати в Закарпатському краєзнавчому музеї на посаді наукового співробітника відділу науково-освітньої роботи, у 2008 році переведена на посаду старшого наукового співробітника вище зазначеного відділу, з 2013 року по червень 2016 року обіймала посаду завідувача відділу науково-освітньої роботи.
У червні 2016 року була переведена в Закарпатську обласну раду на посаду головного спеціаліста відділу зовнішніх зв’язків, міжнародної технічної допомоги виконавчого апарату обласної ради. Працювала в Закарпатській обласній раді до лютого 2017 року.
У лютому 2017 року повернулася у Закарпатський обласний краєзнавчий музей ім. Т. Легоцького на посаду ученого секретаря. Дану посаду обіймаю і по теперішній час.
Працюю у Закарпатському обласному краєзнавчому музеї 20 років. За цей довгий час набула величезного досвіду в різних напрямках діяльності закладу, адже музей - це єдиний цілий комплекс, який складається із невеличких, але дуже важливих часток, від злагодженої роботи яких залежить успіх установи. Довгий час була Головою первинної профспілкової організації працівників музею, сьогодні є Головою комісії з соціального страхування співробітників музею та Уповноважена з питань виконання антикорупційної програми музею.
Впродовж моєї діяльності у музеї отримала чисельну кількість грамот від дирекції музею, також департаменту культури та обласних органів влади, зокрема:
- Почесна Грамота Закарпатської обласної ради, за вагомий особистий внесок у розвиток музейної справи та з нагоди 70-річчя створення Закарпатського краєзнавчого музею 2015 р.
- Почесна Грамота Закарпатської обласної ради, за вагомий внесок у розвиток туристично привабливого іміджу Закарпаття, сумлінну працю, з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні 2014 р.
Володію мовами: українською, угорською, англійською та російською. Знання мов успішно використовую у своїй роботі.


18 листопада 2022 р.


Ронай Андреа Аттилівна


Контакти: тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: