Резюме від 27 березня 2024 Файл

Анатолій

Інженер електроніки

Вік:
58 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

СТЕПАНЕНКО АНАТОЛІЙ ФЕДОРОВИЧ

КОНТАКТНІ ДАНІ:

Місце проживання: г. Київ, вул. Сергія Данченка
Телефон/Viber: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ОСОБИСТІ ДАНІ:

Дата народження: 11.10.65
Освіта: вища, Одеський електротехнічний інститут зв’язку, радіоінженер
Сімейний стан: одружений

КВАЛІФІКАЦІЯ

Як інженер - маю досвід розробки, випробувань та експлуатації електронной апаратури, впровадження і ремонту промислового технологичного, медичного, апаратури зв’язку, вимірювального й, у принципі, будь-якого обладнання, яке має електричну та електронну начинку. Моделювання проізвожу в програмах Multisim, Tina-TI, Proteus та др. Розробляю друковані плати в довкіллі спецпрограм (DipTrace, Sprint-layuot та др.). Володію професіями регулювальника, слюсаря-збиральника та радіомонтажника, у тому числі поверхового монтажу.
Володію великим досвідом організаціі виробництва і керівництва великими і малими колективами робочих та ІТР, педагогічної роботи і підбору відповідних кадрів, впровадженя необхідних технологій та технологичного обладнання. Вид виробництва - складання електронного и механичного устаткування (як индівідуальне, так і конвеєрне). При необхідності готовий в короткий термін освоїти новий вид виробництва.
Вмію працювати в стресових і екстрємальних сітуаціях.
Володіння комп’ютером - вільне. При необхідності, для освоєння будь-якої незнайомої програми достатньо від одного до трьох днів. При праці на комп’ютерє з англомовними текстами і програмами проблеми відсутні.

ДОСВІД РОБОТИ

Основні місця праці:

Останнє: НВО "ФОТОПРИЛАД", г. Черкаси - провідний інженер ЦКБ "Сокіл" - 11 років.

Спеціализація: оптичні пеленгатори, силова електроніка, лазерні далекоміри, системи керування виконавчими двигунами, керування гіроскопами і гіроскопічними системами стабілізації, танкові та гвинтокрильні системи прицілювання і наведення, коліматорні приціли, загальна автоматика.

Черкаський радіозавод (ЧЗТА) - старший майстер складального цеху, зам. нач. цеху, начальник цеху, зам. нач. складального виробництва – 17 років.

Завод "Радон" НВО "Тантал" г. Саратов - інж.-технолог, нач. технологичної лабораторії, нач. складального цеху, зам. головного технолога - 5 років.

ЦІЛЬ РЕЗЮМЕ

Бажання працювати в организації, розробляючої, виробляючої чи що експлуатує електронне, будь-яке спеціальне технологічне обладнання чи в виробничім секторі. Цікавлять посади інженерно-техничного характеру, зв’язані з розробкою, виготовленням, обслуговуванням різного обладнання чи посади від майстера и вище.

ИНТЕРЕСИ

Велоспорт, акваланг, важкий рок, астрономія, давня історія й історія релігій, апаратура звуковідтворення, програмування мікроконтролерів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами