Резюме від 4 травня 2018

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/917045

Филолог, преподаватель высшей школы, 4 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Особиста інформація:
Прізвище: Саєнко
Ім`я: Лариса

Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 10.05.1062
Мета:
Отримання посади перекладача з/на українську мову, редактора/коректора українських текстів, екскурсійно-освітня робота.
Освіта:
• Вересень 1992 – червень 1993 – навчання в аспірантурі Приазовського державного технічного університету.
• Вересень 1983 - червень 1988 – Філолог. Викладач української мови та літератури, Донецький Національний університет. Тема дипломної роботи: «Поетична шевченкініана Євгена Летюка».
• Середньоосвітня школа № 54 м. Жданов.
Досвід роботи:
• травень 2011 – серпень 2013 – викладач кафедри українознавства та суспільно-гуманітарних дисциплін Одеського інституту Міжрегіональної Академії управління персоналом.
Основні обов`язки: розробка та проведення лекційних, семінарських, практичних курсів з української мови, культурології, риторики, українознавства; керівництво курсовими, бакалаврськими та дипломними роботами; керівництво науково-пошуковою роботою студнтів; участь у методичних семінарах та науково-практичних конференціях; проведення заліків та екзаменів в т.ч. вступних та державних іспитів.
• Вересень 1992 - червень 2009 – старший викладач кафедри української філології Маріупольського державного гуманітарного університету.
Основні обов`язки: розробка та проведення лекційних, семінарських, практичних курсів з української мови; керівництво курсовими, бакалаврськими та дипломними роботами; керівництво практикою; проведення заліків та екзаменів в т.ч. вступних та державних іспитів.
Курси: «Документна лінгвістика», «Мовні стилі як феномен національної культури», «Стилістика та культура мови», «Сучасна українська літературна мова», «Орфографічний практикум» та ін.
• Лютий 1992 – червень 1992 – викладач кафедри російської та української мов Маріупольського металургійного інституту.
Основні обов’язки: розробка та проведення лекційних, семінарських, практичних курсів з української мови;
Курси: «Сучасна українська літературна мова»,

Основні обов`язки: соціалізація та виховна робота з учнями старших класів середньоосвітньої школи №3, м. Жданов; допомога в культурній акліматизації іноземним студентам Маріупольського металургійного інституту; адміністративна організація культурно-освітніх заходів серед молоді міста.
Інший досвід:
• Травень – серпень 2010 – індивідуальні заняття з сучасної української мови в Генеральному консульстві Російської Федерації в Україні, м. Одеса. Основні обов`язки: викладання української мови як іноземної.
• 1990 – 1991 – бібліотекар вечірньої школи №10 м. Гавана, Республіка Куба.
Основні вміння:
Наукове обґрунтування та методичне забезпечення навчального процесу; аналіз художніх, наукових та технічних текстів, організація, проведення лекційних, практичних, семінарських занять; російсько-український та зворотній переклад; досвід ділової переписки; організаторські здабності; зацікавлена в новаторських методах викладання української мови; володіння ПК, робота з Internet (пошук та обробка інформації) та ін.
Мови:
• Українська, російська – вільне володіння; Іспанська – впевнений користувач. Англійська – базова.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: