Резюме від 25 липня 2023 PRO

Антон

Фінансовий менеджер, керівник підрозділу компанії

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фінансовий менеджер

з 12.2020 по нині (3 роки 6 місяців)
ТОВ «104.ЮА», Вся Україна (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Розробка та впровадження для 300+ структурних підрозділів (центрів обслуговування клієнтів), адміністративних підрозділів, у т.ч. контакт-центру компанії системи аналізу доходів/витрат, opex, capex; бюджетування; інша аналітика. Погодження здійснення видаткових операцій; перевірка, погодження кошторисів, у т.ч. ремонтних робіт. Супроводження всіх етапів ребрендингу 200+ центрів обслуговування. Контроль закупівель (впровадження та додержання графіків, вибору контрагентів та умов спеціалістами з ТМЦ та ін.), супроводження тендерних закупівель. Уніфікація процесів, зокрема, трансформація обліку компанії. Оптимізація бізнес-процесів компанії та цифрової трансформації (в межах повноважень). Адміністрування платіжного сервісу. Фінансовий контролінг (у т.ч. моніторинг ринків, проведення альтернативних перемовин). Експертиза та погодження договірної бази від фінансового департаменту. Взаємодія з банківськими, фінансовими та нефінансовими установами. Контроль повноважень органів управління товариства, згідно статуту, взаємодія з учасниками та наглядовою радою. Розробка пропозицій для контрагентів. Встановлення KPI співробітникам.

Заступник начальника фінансово-економічного відділу

з 03.2018 по 12.2020 (2 роки 9 місяців)
ПП «Компанія «Надежда», Полтава (Автобізнес та автосервіс)

супроводження взаємодії групи компаній з банківськими (резиденти, нерезиденти) установами та іншими зовнішніми фінансовими та нефінансовими (аудиторські, страхові, оціночні компанії) структурами, нерезидентами та ін. Розробка та впровадження планів фінансування робочого капіталу, інвестиційних проектів, бізнес-планів та ін. Фінансовий аналіз та бюджетування. Управління частиною кредитного портфелю групи компаній. Організація та контроль ефективного використання залучених та власних фінансових ресурсів проведення розрахунків в національній валюті, касових та неторгових операцій, міжнародних розрахунків, валютного контролю. Координація та контроль працівників відділу. Підтримання лояльності з боку банківських установ.

Директор регіонального відділення

з 04.2013 по 03.2018 (4 роки 11 місяців)
АТ «БМ БАНК», Полтава (Фінанси, банки, страхування)

Розширення (залучення) клієнтської бази відділення, підтримання лояльності до установи, виконання бюджету. Контроль планів продажів банківських продуктів співробітниками відділення. Підбір персоналу.
Професійні досягнення: позитивний фінансовий результат, розширення клієнтської бази відділення.

Керівник відділу корпоративного бізнесу.

з 02.2008 по 04.2013 (5 років 2 місяці)
АТ «БМ Банк» (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів корпоративного сегменту, планування та контроль роботи відділу для виконання планових показників та розвиток бізнес-напрямку у сфері корпоративних фінансів, підготовка для затвердження кредитних проектів на КК банку (у т.ч. повний аналіз звітності, договірної бази, установчих документів, юридичних аспектів заставних відносин та ін.). Супроводження проектів, робота над якістю кредитного портфелю. Розробка індивідуальних планів обслуговування корпоративних VIP-клієнтів. Робота з повним переліком банківських продуктів для клієнтів корпоративного сегменту. Аналіз конкурентів, підбір персоналу.
Професійні досягнення: 100% якість кредитного портфелю, розробка концепції та впровадження основних принципів роботи клієнтів по програмі «Лояльність», методологічна робота для впровадження комплексної програми для клієнтів сегменту МСБ.

Старший радник Дирекції по роботі з МСБ

з 02.2007 по 01.2008 (11 місяців)
ВАТ КБ «Надра» (Фінанси, банки, страхування)

Навчання молодих спеціалістів, проведення кадрових комісій, планування роботи відділу та розвиток бізнес-напрямку філії банку у сфері МСБ, проведення переговорів з клієнтами, контроль та стимулювання продажів банківських продуктів напрямку у відділеннях регіональної мережі, розгляд та затвердження кредитних проектів у власних лімітах повноважень.
Професійні досягнення: формування якісного та кількісного кредитного портфелю у філії банку.

Експерт відділу мікрокредитування, старший експерт відділу мікрокредитування

з 02.2005 по 02.2007 (2 роки)
ПГРУ КБ «Приватбанк» (Фінанси, банки, страхування)

Посадові обов’язки: залучення клієнтів сегменту МСБ, проведення фінансово – економічних аналізів проектів, видача та супроводження кредитних проектів, робота над якістю кредитного портфелю, навчання молодих спеціалістів.
Професійні досягнення: 100% якість кредитного портфелю.

Освіта

ПУЕТ / Полтавський університет споживчої кооперації України.

Фінанси, Полтава
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 10 місяців)

Спеціаліст.

Додаткова освіта та сертифікати

"Poltava school of english". «Upper-intermediate lvl» certificate.

2010 - 2014рр.

Знання і навички

IFOBS M.E.Doc 1С:Підприємство 1С ЗУП MS Office

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Водійське посвідчення кат. “В”. Готовність до відряджень.
Досвід управління персоналом 17 років, до 30 осіб.
Володіння мовами: українська - вільно, англійська– «upper intermediate lvl» certificate (читаю професійну літературу, складаю профільні звіти).
Тренінги: «BNP Paribas+Deloitte: Бізнес в умовах деофшоризації»; «Ефетивні продажі», «Бізнес-етика спілкування з клієнтами».
Особисті якості: Комунікабельність, проактивність, відповідальність, креативність, безконфліктність, здібність до навчання і адаптації до нових умов, здатність працювати у високому темпі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: