Резюме від 23 грудня 2022

Микола

Адміністратор комп'ютерних систем

Вік:
37 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

КА "ШАГ"

Розробник програмного забезпечення, Полтава
Вища, з 2021 по 2023 (2 роки)

Працював електрозварником, та у вільний від роботи час навчався працювати з ІТ технологіями (взагалі це мое хоббі з дитинства) здобувши непоганих навичків та знань в цій сфері, подумав, чи не може стати хоббі роботою яку любиш, тому в 2021 році вирішив вступити до компютерної академії "ШАГ" в Полтаві, та офіційно здобути професію розробник программного забезпечення.
На сьогоднішній день попав під скорочення в Полтавській нафтовій компанії, де працював зварником, та подумав, а чи не час перекваліфікуватись... Володію достатніми навичками встановлення та підтримання у робочому стані компьютерної техніки, інтернет мереж, а також ремонтом цієї техніки (смартфони, планшети, стаціонарні ПК, роутери, модеми, коммутатори) неполадки в програмному забезпеченні, встановлення ОС Windows 7/10/11, Android. В цілому коммунікабельний, цілеспрямований, чесний, доброзичливий, винахідливий...
P.S. Життєве кредо: "Немає невирішуваних питань чи обставин, все залежить від затрат часу на їх вирішення!"

Знання і навички

Користувач ПК Користувач Internet Windows Читання креслень Здатність до навчання Операційні системи Налаштування роутерів Газорізання (газовий різак) Знання геометрій металоконструкцій (розрахунок навантажень)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: