Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Ольга

Диспетчер, оператор ПК

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Диспетчер адресного обслуговування клієнтів, Табельник (термінали)

з 11.2018 по 06.2022 (3 роки 7 місяців)
Нова пошта, ТОВ, Київ (Транспорт, логістика)

Освіта

Національний авіаційний університет

Екологія та охорона навколишнього середовища, Київ
Вища, з 2009 по 2015 (6 років)

Знання і навички

Користувач ПК Робота з оргтехнікою

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Трудова діяльність:
•03.2018 – 06.2018 ТОВ “27”
•11.2018 – 09.2019 ТОВ “Нова пошта”
•09.2020 – 04.2021 ТОВ “Нова пошта”
•07.2021 – 06.2022 ТОВ “Нова пошта”

Досвід роботи: Працювала в компанії Нова пошта: Робота з кур'єрами та клієнтами, в ході адресної доставки та доставки в поштомат, також табелювала персонал на терміналі. Під час адресних доставок в обов'язки входило: Контроль та супровід водіїв в ході здійснення відправлень (забору/доставки) на маршруті, робота з відхиленнями водія від маршруту; Своєчасне фіксування інформації в системі; Приймання, аналіз і відповіді на телефонні запити (вхідних/вихідних дзвінків), консультування клієнта відповідно до запитів по відправленню; Робота з ЕН; Допомога у вирішення проблемних ситуацій, що виникають під час забору/доставки відправлень, передача інформації на відповідний підрозділ та вирішення поточної проблеми; Формування звіту згідно запиту. Під час роботи на терміналі здійснювала контроль та облік відпрацьованого часу персоналу на підрозділі; надання звіту згідно запиту керівництва.

Під час роботи в інтернет магазині ТОВ 27 при Епіцентрі наявність досвіду роботи з клієнтами: видача товару та супровідних документів; прийом товару від клієнта здійснення повернення в системі товару; робота з супровідними документами для доставки вантажу в системі; повернення вантажу в системі на склад; взаємодія з бухгалтерією, менеджерським відділом; вирішення поточних запитань в ході роботи

Особисті якості: спокійна, урівноважена, дисциплінована, відповідальна, логічне мислення, вміння працювати в команді на результат, можу працювати з великими обсягами інформації, працелюбність, уважність до деталей та готовність до навчання, здатність допомагати, цікаво нові задачі - які дають результат, вміння самостійно приймати рішення, комунікабельність. Шкідливих звичок не маю.

P.S. Розгляну вакансії з локацією на правому березі міста Києва. Також можуть бути в Чабани, Новосілки, Вишневе. Дякую за розуміння

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: