Резюме від 26 грудня 2022 Файл

Ірина

Інженер телекомунікаційної мережі

Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

П. І. Б Власова Ірина Григорівна
Телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)



Досвід роботи
З 2002 по 2014 р. в ДП «Маріупольський морський торговельний порт» на посаді оператора відомчої АТС. В посадові обов̓язки входило з̓єднання абонентів працівників порту з іногородніми та іноземними партнерами, перевірка стану з̓єднувальних ліній, телефонних апаратів оперативних працівників порту, друк документів, прийом та передача факсів.
З 2014 по 2019 Маріупольська філія «Адміністрації морських портів України» на посаді інженера II категорії відділу зв̓язку та радіонавігації. В посадові обов̓язки входило підтримка у робочому стані з̓єднувальних ліній зв̓язку, цифрових, аналогових та факсимільних апаратів; програмування та налагоджування цифрових телефонних апаратів, тарифікація міжміських та міжнародних дзвінків в білінговій системі «Tariscop», оформлення звітів для бухгалтерії та відділу економіки про витрати та прогнозування витрат відділу зв̓язку поквартально та на рік; складання проектів приказів та розпоряджень філії що стосуються зв̓язку, листування зі структурними підрозділами та підрядними організаціями, складання проектів договорів, робота у системі 1С-підприємство.
Відповідальна за діловодство.
З 03.06.2019 по 02.07.2019 ТОВ «Метінвест – МРМЗ» на посаді економіста відділу збуту.
Володіння мовами:
Aнглійська – Базова, зі словником;
Українська – вільно.

Рівень володіння комп̓ютером: досвідчений користувач
Комп̓ютерні навички: 1С підприємство, М.Е. Doc, Ms Office, Internet Еxplorer та інше
Функціональні можливості
Організація роботи з первинною документацією підприємства, забезпечення виконання поставлених зобов'язань. Ведення переговорів та ділової переписки. Навик роботи з запереченнями, складання комерційних пропозицій, оформлення договорів поставки / надання послуг. Вирішення питань що стосуються оптимізації виробничо-господарської діяльності підприємства. Знання в сфері державних закупівель. Досвід участі та проведенні закупівель в системі «PROZORRO».
Вивчала основи діловодства.
Особисті якості: організаторські здібності, вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася і самостійно приймати рішення, ініціативність, комунікабельність, націленість на результат, стресостійкість, вміння спілкуватися з людьми і знаходити спільну мову. Відповідальна, цілеспрямована.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: