Резюме від 22 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9206042

UX/UI-дизайнер

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

UX/UI designer

з 06.2023 по нині (1 рік)
Роздрібна торгівля

Редизайн сторінок сайту, покращення UX, створення нового функціоналу за допомогою wireframes, prototyping, аналіз користувачів та дослідження основних показників сайту, участь у розробці оновленого мобільного додатку, підтримка та оновлення дизайн системи.

Junior UX/UI Designer

з 03.2022 по 12.2022 (9 місяців)
TensionX, Дистанційно (IT)

Я працювала над тривалими проєктами для клієнтів західного ринку, фокусуючись переважно на вебпроєктах. Я розробила дизайни певних сторінок веб-додатку, зокрема: вхід, реєстрацію, налаштування профілю, сторінку реєстрації та пошуку, створення публікацій і фільтри. Також я локалізувала програму на різні мови та додала адаптацію для мобільних пристроїв. Як наслідок, програма тепер успішно функціонує, а клієнт задоволений. Крім того, я створювала діаграми, таблиці та інформаційні панелі для EdTech компанії на основі аналізу великих даних.

Освіта

НТУУ КПІ

Видавнича справа, Київ
Вища, з 2010 по 2016 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Designly

2023, 4 місяці
Сертифікат

DAN.IT education

2020-2021, 8 місяців
Сертифікат

Знання і навички

Figma FigJam Slack Notion Jira Adobe Photoshop Adobe Illustrator Miro UX Research Wireframe Interactive prototyping UI-дизайн UIKit Material design UX-дизайн Створення прототипів Розробка лендингів Адаптивна верстка

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: