Резюме від 22 квітня 2023 Файл

Світлана

Фахівець з фінансів

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Андріяш Світлана Миколаївна

Дата і місце народження
19 червня 1970 р., м.Херсон
Домашня адреса
м. Херсон, пр-т. Ушакова, 66а, кв.12.
Фактичне місце проживання
м. Київ
Сімейний стан
Одружена, син 22 роки
Телефони:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Бажана посада
Економіста , менеджера
Досвід роботи
29 років банківського стажу

Освіта: Повна вища економічна
1989-1993 рр.
Київський державний економічний університет, спеціальність фінанси та кредит , економіст.

Трудовий стаж:
05.07.1993 прийнята на роботу економістом у відділ по роботі з юридичними особами АППБ «Аваль» і по сьогоднішній час працюю в АТ «Райффайзен банк» на посаді менеджера з продажів корпоративного бізнесу.
Стаж не переривався. Банківський стаж 29 років.
Починала свій трудовий стаж в Банку з економіста по роботі з юридичними особами ( відкриття рахунків юридичним особам та залучення депозитних вкладів юридичних осіб),
Працювала також ведучим економістом аналітичного відділу Казначейства Центрального офісу Банку.
З 06.1997 року прийнята на роботу в порядку переводу на посаду ведучого економіста кредитного відділу АППБ Аваль Херсонської ОД, із зміною місця проживання. Переведена на начальника відділу ресурсів управління активно-пасивних операцій (залучення коштів, міжбанківські кредити , депозити юридичних осіб, купівля ОВГЗ).
З 2002 року переведена на посаду начальника відділу маркетингу та продаж (займалась розвитком мережі філій Дирекції , залученням клієнтів, організація роботи відділень банку)
З 04.2003 -переведена на посаду начальника відділу маркетингу та роботи з VIP клієнтами Дирекції (залучення та супроводження VIP клієнтів, організація обслуговування та інше).
З 12.07.2004 переведена на посаду заступника начальника відділу комерційного кредитування.
З 01.02.2005 переведена по посаду головного економіста корпоративного бізнесу.
До сьогоднішнього дня працюю менеджером з продажів корпоративного бізнесу.
В обов’язки менеджера входить : залучення нових корпоративних клієнтів, підтримка відносин з існуючими корпоративними клієнтами MidMarket, збільшення обсягів продажу кредитних продуктів, документарних операцій (акредитиви, гарантії), факторингових операцій, операцій торгового фінансування, конверсійних операцій, депозитів, зарплатних проектів, залучення на РКО, продаж корпоративних карт.
Підготовка інформації про стан ідентифікації корпоративних клієнтів та про сумнівні фінансові операції, які підлягають обов’язковому і внутрішньому фінансовому моніторингу.
Проведення роботи з покращення якості кредитного портфелю корпоративних клієнтів, зменшення суми простроченої та проблемної заборгованості, здійснення рефінансування кредитної заборгованості, проведення лонгації, реструктуризації та інших заходів.
Організація зустрічей та прийняття безпосередньої участі в переговорах з новими та існуючими клієнтами для виявлення їх потреб в розвитку бізнесу, для узгодження схеми проведення заходів по погашенню кредитної заборгованості, збільшення обсягів продажу банківських продуктів клієнтам.
Підготовка кредитних заявок корпоративних клієнтів для розгляду Кредитним комітетом банку. Проведення аналізу та контролю доходності корпоративних клієнтів.
Проведення первинної оцінки кредитоспроможності клієнта, формування пакету документів на кредит, первинний аналіз юридичних документів.

Неодноразово нагороджувалась Банком грамотами та цінними подарунками за успіхи роботі. Була нагороджена відзнаками як один із кращих корпоративних менеджерів, за залучення на обслуговування та кредитування великих груп в регіоні.

Додаткова інформація про навички :
Комп’ютер: EXEL, WORD, Internet Explorer, PowerPoint
Банківські програми: ПЗ: C-ІСАОД, Банкмастер, Lotus Notes, Outlook., АПС, ДМС, інші.
Особисті якості: Вільне володіння українською, російською мовами, англійський початковий рівень.
Комунікабельна, відповідальна, висока працездатність, наполеглива, без шкідливих звичок. Прагну вдосконалення власних знань та навичок, різносторонній розвиток.

29.11.2022 Андріяш С.М.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: