Резюме від 10 квітня 2024 PRO

Василь

Керуючий справами

Вік:
53 роки
Місто проживання:
Баштанка
Готовий працювати:
Баштанка, Новий Буг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

керуючий справами виконавчого апарату районної ради

з 03.2017 по 03.2022 (5 років)
Баштанська районна рада (Державні організації)

Освіта

Миколаївський сільськогосподарський інститут

Зоотехнія, зооінженер, Миколаїв
Вища, з 1988 по 1993 (5 років)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Маю лідерські здібності, здатність оперативно вирішувати проблеми та виконувати поставлені завдання, комунікабельний, пунктуальний, швидко навчаюсь. Можу працювати в команді та очолювати її роботу, працювати з територіальними громадами її мешканцями, проводити роз’яснювальну роботу серед населення.
Був депутатом Баштанської міської ради п’ятого скликання. За активну діяльність та розвиток місцевого самоврядування нагороджений грамотою Баштанської міської ради.
Протягом 12 років на громадських засадах був головою профспілкового комітету Баштанської районної ради, входив до ради профспілок державних службовців району, приймав участь в обласних зборах ради профспілок.
За значний особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, сумлінне виконання службових обов’язків, активну громадську позицію в 2004, 2008 та 2015 роках, нагороджений Почесною грамотою районної ради.
В 2013 та 2021 роках нагороджений Почесною грамотою обласної ради за утвердження принципів загальнолюдської моралі, ідеалів правди, патріотизму і самовіддану працю в ім’я процвітання Миколаївщини.

Інші резюме цього кандидата