• PRO

Денис

Системний адміністратор, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Системний адміністратор

з 02.2023 по 05.2023 (3 місяці)
МРТ+, Луцьк (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Робота Windows server (AD, GPO, RDP), ESXi, підкримка локальної мережі(роутери MikroTik, керовані свічі D-Link, TP-Link, CISCO, MikroTik), підримка користувачів, відкриття філій. Налаштування безшовної мережі на базі CAPsMAN. Робота з ПЗ для обстежень: conquest dicom server, syngo via, radiantviewer.

Системний адміністратор

з 02.2022 по нині (2 роки 7 місяців)
Бізнес центр фармація, Вишгород (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Підтримка користувачів ОС Windows/macOS, адміністрування локальної мережі та мережі VPN(MikroTik, CISCO, Ubiquiti), серверів на базі Windows server 2022, гіпервізора ESXI, підбір та закупівля ком'ютерної техніки. Встановлення та налагодження систем відеоспостереження.

Системний адміністратор

з 09.2021 по 12.2021 (3 місяці)
ModulSoft, Луцьк (IT)

Адміністрування користувачів ОС Windows, адміністрування термінальних серверів Windows Server, діагностика і усунення проблем з апаратним забезпеченням ПК, базове адміністрування MS SQL, написання технічної документації

Інженер комп'ютерних систем

з 04.2018 по 11.2021 (3 роки 7 місяців)
ЛНТУ, Луцьк (Освіта, наука)

Налагодження та підтримка функціонування локальної мережі(mikrotik), обслуговування комп'ютерної техніки, блочний ремонт, робота у системі ЄДБО та АС "Приймальна комісія", забезпечення функціонування приймальної комісії

Освіта

Луцький національний технічний університет

122 комп'ютерні науки, Луцьк
Вища, з 2019 по 2020 (1 рік)

Магістр

Додаткова інформація

Знання принципу роботи стеку протоколів TCP/IP. Робота з обладнанням MikroTik, CISCO, Ubiquiti. Розробка та впровадження мереж. Адміністрування Windows server, xp/7/10. Робота із гіпервізорами Proxmox та ESXI. Діагностика апаратних та програмних проблем.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: