Резюме від 2 травня 2024

Володимир

Керівник СТО, інженер з екплуатації і ремонту ТЗ, головний механік, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Бориспіль
Готовий працювати:
Бориспіль, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора з управління персоналом

з 07.2022 по нині (1 рік 10 місяців)
ТОВ Безпека-Гарант, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Співпраця та налагодження комунікацій із замовниками із встановленням постійного діалогу задля виявлення побажаннь та недолів, контроль дотримання посадових інструкцій працівниками, виявлення та виправлення недоліків у роботі співробітників, створення та покращення посадових інструкцій та контроль їх дотриманнь.

Керівник вантажної СТО

з 01.2019 по 01.2022 (3 роки)
ФОП Ржанов О.Є., Бориспіль (Автобізнес та автосервіс)

Організація роботи СТО комерційної техніки, оптові та роздрібні продажі запчастин та послуг СТО, підбір запчастин по каталогам, участь в тендерах, ведення складу запчастин, заключення дорговорів, робота з дебіторською заборгованістю, ведення бази клієнтів, залучення нових клієнтів, пошук альтернативних постачальників, планування та створення замовлень для складу,співпраця з бюджетними організаціями, підбір та стимуляція персоналу.

Керівник відділу сервісу, менеджер продажу запчастин, послуг

з 12.2011 по 03.2019 (7 років 3 місяці)
ТОВ СКД АВТО, Бориспіль (Автобізнес та автосервіс)

Організація та забезпення роботи СТО комерційної та спецтехніки, оптові та роздрібні продажі запчастин до вантажної, будівельної та спецтехніки, послуг СТО, підбір запчастин по електронних каталогах, участь в тендерах, ведення складу запчастин, робота з дебіторською заборгованістю, ведення бази клієнтів, залучення нових клієнтів, участь в тендерах, заключення договорів, пошук альтернативних постачальників, планування та створення замовлень для складу, пошук альтернативних способів для збільшення продажів, підбір, навчання, підбір, навчання, стимуляція персоналу, моніторинг та аналіз ринку, співпраця з бюджетними організаціями.

Інженер по гарантії

з 01.2009 по 12.2011 (2 роки 11 місяців)
ТОВ Бориспільський автомобільний завод, Бориспіль (Автобізнес та автосервіс)

Співпраця з клієнтами, які придбали транспортні засоби компанії, розгляд гарантійних випадків, організація та супровід гарантійних ремонтів, замовлення запчастин, створення звітів по гарантійних ремонтах, ведення складу запчастин, проведення списаннь матеріально-технічних засобів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: