Резюме від 25 березня 2023

Віта

Менеджер з розвитку персоналу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний спеціаліст відділу по роботі з персоналом

з 07.2021 по 01.2023 (1 рік 6 місяців)
Служба судової охорони, Запоріжжя (Охорона, безпека, оборона)

Узагальнення та підготовка звітної інформації; підготовка проектів наказів з питань несення служби, прийому, звільнення, надання відпусток, відряджень; ведення табеля обліку робочого часу; заповнення книг та журналів обліку; оформлення, облік та зберігання документів особистого обліку; прийом документів від кандидатів на службу; проведення відбірного тестування; експрес-діагностика психологічного стану персоналу; вивчення соціально-психологічного клімату колективу; організація та проведення внутрішнього навчання співробітників за соціально-психологічною тематикою.

Начальник сектору розвитку ІТП

з 02.2021 по 07.2021 (5 місяців)
Мотор Сич, АО, Запоріжжя (Металургійна промисловість, металообробка)

Організація навчання персоналу за напрямами; підготовка планів роботи; ведення звітів; підготовка наказів щодо організації навчання; методичне керівництво розробкою програм навчання; співробітництво із сторонніми організаціями у питаннях навчальної діяльності; участь у складанні договорів щодо надання послуг.

Соціолог

з 07.2002 по 02.2021 (18 років 7 місяців)
Мотор Сич, АО, Запоріжжя (Металургійна промисловість, металообробка)

Організація та проведення прикладних соціологічних, соціально-психологічних досліджень, психологічне тестування персоналу, розробка програм навчання; викладацька діяльність за соціально-психологічним напрямком, розробка нормативної документації, член екзаменаційної комісії, секретар заводської ради наставників, активний учасник молодіжної організації підприємства.

Освіта

Запорізький національний технічний університет

Психологія, Запоріжжя
Вища, з 2017 по 2019 (2 роки)

Магістр, професійна кваліфікація: психолог, викладач університетів та вищих навчальних закладів, консультант центральної психолого-медико-педагогічної консультації. Диплом з відзнакою.

Гуманітарний університет "ЗІДМУ" (зараз Класичний приватний університет)

Соціологія, соціальна робота, Запоріжжя
Вища, з 1997 по 2003 (6 років)

Спеціаліст, кваліфікація: соціальний працівник, соціолог. Диплом з відзнакою.

Знання і навички

MS Office HCL Notes Організаторські здібності ОСА Публічні виступи SAP ERP Організація та проведення соціологічних опитувань Організація та проведення психологічного тестування Розробка системи відбору кандидатів до кадрового резерву Розробка та впровадження програм навчання Викладач для дорослих Організація праці підлеглих Аналіз, систематизація інформації

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Інтереси: навчання, спілкування з друзями, активний відпочинок (вело- та пішохідні прогулянки, стречінг), читання книг, переглядання фільмів, роликів з психології, вишивка бісером, слухання музики.
Особисті якості: відповідальність, самостійність, ініціативність, грамотність, доброзичливість, оптимізм, високий рівень організаторських та комунікативних здібностей, конструктивна взаємодія у конфліктних ситуаціях, швидка адаптація до нових умов, підтримання здорових стосунків у колективі, прагнення до саморозвитку, поглиблення знань і набуття нового досвіду.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: