Резюме від 16 лютого 2023 PRO

Роман

Системний адміністратор, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Системний адміністратор. Радіомеханік .

з 01.2018 по 01.2023 (5 років)
Фріланс, смт Шишаки (Телекомунікації, зв'язок)

с 2018 року і дотепер : модернізація блоків бесперебійного живлення UPS під більші потужності ,побудова волокно-оптичної мережі по технології - GPON для провайдера , радіо-мостів на базі обладнання Ubiquiti , резервні канали інтернету стандарту (lte) 4G на основі Mikrotik та по технології WIMAX, налаштування мережі відеоспостереження по POE живленню ІРС Dahua для збереження та передачі даних -онлайн. Локальну мережу на основі керуемих L2-світчів Mikrotik та D-Link. Пропис Firewall,NAT,DHCP, Routes ,надання прав на ресурси в локальній мережі,налаштування-WIFI в маршрутізаторах Mikrotik,Netis,TP-Link,D-Link,Tenda. Адміністрування ОС : MS Windows XP/7/8 /8.1/10/11 . Підтримка внутрішніх користувачів, віддаленно (TeamViewer, AnyDesk) , робота із системами корпоративного антивірусного захисту, адміністрування систем контролю доступу до приміщень -SMART PSS AC. Підключення систем звуко-підсилюючого обладнання для цивільного захисту населиння.Ремонт радіоелектронного обладнання.

Слюсар з КВП та А (5-розряду)

з 07.2014 по 12.2018 (4 роки 5 місяців)
ТОВ «ЦУКОРАГРОПРОМ», с.Яреськи (Харчова промисловість)

Автоматизація процесів. Обслуговування та підтримання в постійному робочоу стані витратомірів Siemens,ABB. Датчиків тиску типу-Aplisens, вимірювачів PH-метрії Endress+Hauser , датчиків температури, засобів гучномовного зв’язку ПГС-20 та ПГС-10. Вагових-процесорів Sveda, обладнання для мереж відео- спостереження технологічного процесу заводу Hikvision ,ремонт мікропроцесорної техніки Siemens, комунікаційних модулів, блоків живлення MeanWill 12-24вольт, Ремонт стаціонарних ПК, моніторів. Забезпечення роботи безперебійніків єлектроживлення APC, Socomec, Powercom,Vinga,Ritar,Logicpower ,Mustek.

Електромеханік електрозвязку

з 01.2003 по 02.2007 (4 роки 1 місяць)
ПФ «ВАТ Укртелеком», смт Шишаки (Телекомунікації, зв'язок)

Технічне обслуговування і ремонт обладнання,введення нового в єксплатацію станційного устаткування електрозв’язку проводового мовлення.Роботу аварійно-технічної сигналізації та засобів вимірювання фідерних ліній. Утриманя в робочому стані засобів цивільної оборони.Ведення технічної та паспортної документації.Забезпечення культурно-масових заходів обладнанням звукопідсилення. Участь в модернізації телекомунікаційних систем АТС з аналового на цифровий потік -зокрема цифрові станції по типу Дніпро та Сура.

Освіта

пту-10

Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелеапаратури., Полтава
Середня спеціальна, з 1998 по 2000 (2 роки)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: