• Файл

Русина

Координатор

Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Шановні пані та панове,

Мене звати Валентина Русина. В даний час я шукаю роботу, що відповідає моїм професійним і особистісним компетентностям. Оскільки кожна посада має своє коло обов'язків, я постараюся пояснити, чому мені здається, що я є найкращим кандидатом.
Я усвідомлюю, що відповідальність мого вибору дуже висока і робота буде нелегка, однак впевнена, що зможу стати гідним членом Вашої команди і долучитися до допомоги моєму рідному місту. Я прагну мати можливість бути корисною своїй країні в такі надскладні часи і використати свій професійний потенціал в повному обсязі.
Мій досвід роботи і особистісні характеристики дають мені підставу бути впевненою в ефективності моєї роботи . Адже, робота в приватних бізнес-структурах сфери послуг, торгівлі, виробництва дала мені неоціненні знання з питань: HR-менеджменту, антикризового управління, бізнес-аналізу, SWOT-аналізу, організації інфраструктури, будівництва, виробництва, затвердження документації в різних структурах і органах самоврядування, правових питаннях, участі у виставках, конкурсах, організації презентацій.
Тривалий час я керувала командами до 80 осіб і залучала до благодійних проектів до 2000 осіб, здійснювала управління проектами різної складності і тривалості, а саме: відкриття двох магазинів, реконструкцію і модернізацію заводу з виробництва мінеральних добрив, студії з реабілітації, реєстрація нових торгівельних марок. Під час проектної діяльності я набула досвід підготовки проектної документації, навички team-building, ситуаційного управління, часової і фінансової оптимізації, комунікації з органами самоврядування, проектними та підрядними організаціями.
Завжди долучаюсь до благодійних акцій та допомогаю волонтерам, маю досвід організації зустрічей, круглих столів, конференцій. Маю комунікаційні навички взаємодіі з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, Центрами надання адміністративних послуг, громадськими організаціями, благодійними фондами.
Як результат успішності моєї професійної діяльності маю декілька відзнак регіонального та національного рівня. По життю займаю активну позицію, спрямована на досягнення мети, порядна, не байдужа до проблем інших.
Я буду рада обговорити своє резюме і мотивацію докладніше під час особистої співбесіди. Ви можете зв'язатися зі мною за телефоном: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») або електронною поштою: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

З повагою,
Валентина Русина

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: