- PRO
Інна
Керівник, адміністратор готельно-ресторанного комплексу
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 35 років
- Місто проживання:
- Буковель
- Готовий працювати:
- Буковель, Вінниця, Дніпро, Івано-Франківськ, Інші країни, Київ, Міжгір'я, Мукачево, Ужгород, Яремче
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9296123/
Досвід роботи
Заступник керівника служби харчування
з 09.2024 по 10.2024
(1 місяць)
Арден комфорт *****, Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)
Обслуговування гостей шведка на 600чол.(сніданок.обід.вечеря.)
Навчання і контроль персоналу харчової служби.
Складання закупки, прийом товару іконтроль продуктів.
Контроль собівартості шведки.
Підпорядкування Штат 113чол
Організація тематичних свят.
Керівник готельно-рестораного комплексу
з 04.2023 по 07.2024
(1 рік 3 місяці)
Хуст, Хуст (Готельно-ресторанний бізнес)
Повний контроль та організація роботи комплексу.
Організація дозвілля відпочиваючих.
Будівництво нового та ремонт існуючого номерного фонду.
Складання щомісячного кошторису.
Щомісячні і річні звіти.
Працювала в програмі Servio, Otelms,pms cloud.
Внесення товару на облік 1с.
Взаємодія з поставщиками якісних продуктів харчування.
Підбір та закупівля обладнання для кухні, бару, номерного фонду, пральні, спа.
Пошук та підбір персоналу, для всіх підрозділів комплексу.
Навчання персоналу із нуля. Написання стандартів роботи.
Введення фінансової звітності, моніторинг собівартості послуг. Ціноутворення.
Організація святкових заходів,конференцій, банкетів 450чол.та зустрічей з партнерами,кавобрейки.
Збільшення рентабельності обєкту.
Мета стати найкращим комплексом🤗.
Адміністратор готелю-ресторану
з 11.2016 по 01.2023
(6 років 2 місяці)
ТК Буковель, готель, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
-Прийом та розподіл тел.дзвінків(ведення списку гостей);
-Обслуговування відвідувачів готелю(бронювання номерів,зустріч,поселення та виселення гостей,реєстрація,розрахунок гостей);
-Контроль роботи покоївок,
шеф повара,
поварів по процесах,
кочегара,
завгоспа,
двірника,
охоронців,
працівника прокату,
бармена,офіціанта,
охорони,майстрів по ремонтах.
-Інфор.гостей за послугами та вільними номерами готелі.
-Контроль чистоти та порядку у готелі,бані,котеджі,прокаті,ресторані, кінотеатрі,тренажорному залі.
-Ведення звітності про виконану роботу.
-Закупка товару і розрахунок з поставщиками.
Програми 1С,отлмс,сервіо.
-Вирішення конфліктних ситуацій.
-Участь у підборі кадрів ресторану,готелю,проведення навчання.
-Мотивація команди підлеглих їх підтримка.
-Місячні отчоти-звіти.
-Графік і підбір персоналу.
Професійні навички:
- Управління роботою готелю та ресторану, організація та контроль роботи всіх структурних підрозділів готелю та ресторану;
- Забезпечення ефективної фінансової діяльності готелю та ресторану;
- Нарахування заробітної плати, контроль розрахунків з партнерами та постачальниками відповідно до договорів;
- Забезпечення роботи готелю та ресторану в рамках затвердженого бюджету;
- Складання меню, організація заходів, контроль організації;
- Забезпечення роботи готелю та ресторану відповідно до стандартів якості обслуговування для встановленої категорії
Сімейний стан: розлучена, дочка2009р. н.проживає з батьками моїми.
Додатково: Досвідчений користувач ПК, є автомобіль, посвідчення водія та досвід водіння
Дизайнер-декоратор-флорист, святкових подій
з 01.2010 по 07.2024
(14 років 6 місяців)
Приватний підприємець, Вінниця (Приватні особи)
Оформлення фотозон,фуршетів, виїзді церемонії,декорування залів для святкових подій.
Освіта
Одеська академія связі
Телекомунікаційна мережа, Одеса
Вища, з 2013 по 2015 (2 роки)
Іллінецький аграрний державний коледж
Технологія переробки продукції твариництва, Іллінці
Середня спеціальна, з 2005 по 2009 (4 роки)
Знання і навички
- Розвиток бази клієнтів
- Організація заходів
- Ведення соціальних мереж
- Бронювання номерів
- Проведення касових операцій
- SERVIO
- Користувач 1С
- Контроль підготовки номерів
- Побудова графіків для персоналу
Знання мов
- Німецька — початковий
- Англійська — початковий
- Українська — вільно
Додаткова інформація
Досвід роботи в рестораном бізнесі 12років,роботу знаю з середини, від налаштування при запуску, навчання сервісу, робота з поставщиками, фінансова звітності щомісяця, аналіз.
Особисті якості:
Чесність, відповідальність, уважність до деталей.
Чистота і порядок, дисциплінованість, комунікабельність, висока працездатність у будь - який час.
Інші резюме цього кандидата
Схожі кандидати
-
Керуючий готельно-ресторанним комплексом, директор готелю
Київ -
Директор, администратор, метрдотель, управляющий рестораном, гостиничным комплексом
Київ -
Керуючий готельно-ресторанним комплексом, керівник мережі, операційний (запуск ресторанів під ключ)
Вінниця, Київ , ще 6 міст -
GM Hotel, Sales Director, керівник готелю, директор з продажів
Київ -
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Київ, Львів , ще 2 міста