Сергій
Керуючий рестораном, кав'ярнею, пекарнею, харчовим виробництвом
- Розглядає посади:
- Керуючий рестораном, кав'ярнею, пекарнею, харчовим виробництвом, Адміністратор, Менеджер ресторану
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 49 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9306589/
Досвід роботи
Начальник виробництва харчової промисловості
з 02.2024 по нині
(1 рік 1 місяць)
Фудіціна, Київ (Харчова промисловість)
Завідувач харчового виробництва
Керуючий готельно ресторанним комплексом, пекарнею, харчовим виробництвом
з 02.2010 по 02.2022
(12 років)
ПП Вовк С.А ; ТОВ "Вовк С.А", Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)
Участь у відкритті ресторану, готелю, пекарні. Виконавчий директор. Керівник.Керування робочими процесами діяльності ресторану, бару, готеля,кафе, пекарні. Відбір персоналу.фінансові звітності. Бюджет.
Без шкідливих звичок. Спортсмен. CrossFit.
Знання і навички
- Стрессостійкість. Адаптованість. Самовіданність. Досвіт
Схожі кандидати
-
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Київ, Львів , ще 2 міста -
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
60000 грн, Київ -
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Київ, Дніпро , ще 8 міст -
Керівник виробництва, начальник цеху (дільниці)
Київ -
Технічний директор, керівник підприємства, начальник виробництва
Київ