Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Станіслав

Юрист, кадровик (транспорт, логістика, сільськогосподарське виробництво, агробізнес)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 10.2002 по 01.2024 (21 рік 3 місяці)
СП Finisty Group, Луцьк (Юриспруденція)

Міжнародні перевезення , перевезення по території України, договірна робота, дебіторська заборгованість, заявки, договора на перевезення вантажів, юридична підтримка водія при ДТП, Укртрансбезпека, поліція тощо. Система Шлях (внесення, зняття). Претензійна робота. Перевірка контрагентів, стягнення заборгованості в судовому порядку. Робота з виконавчою службою та боржниками по стягненню заборгованості.



Робота в агросфері по продажу добрив, хімікатів, техніки. Продаж зернових культур, складання договорів оренди землі, сільськогосподарської техніки, купівлі-продажу палива, реалізації продукції, експорту її по території України та за кордон. Навчоння та оформлення документів щодо роботи з небезпечними речовинами для трактористів в Укрспоживспілці. Організація та допомога, співпраця щодо реєстрації сільськогосподарської техніки. Кнтрольза виконанням договорів сільськогсподарського характеру, стягнення заборгованості в суді та в порядку примусового виконання.

Освіта

Академія державної податкової служби України

Юридичний факультет/юрист, Ірпінь
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Email Opera MS Access Mozilla Firefox Outlook Express Законодавство України Договірна робота Ведення переговорів Складання юридичних документів Express Ведення повного правого забезпечення діяльності компанії Ведення претензійно-позовної роботи Комплексний юридичний супровід діяльності компанії Представлення інтересів компанії в різних інстанціях

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Польська — просунутий
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Юрист, спеціаліст з кадрів (за домовленістю)

- оформлення/звільнення працівників;
- облік особових справ працівників, облік трудових книжок;
- складання графіку відпусток працівників;
- відпустки (декретні відпустки), переведення тощо;
- оформлення довідок з місця роботи, характеристики;
- розробка проектів кадрових документів;
- ведення, необхідних журналів відділу кадрів у відповідності до
вимог законодавства України.
- розробка посадових інструкцій;
- консультування співробітників з питань трудового
законодавства;



юридична робота: проблемна заборгованість (в межах законодавства), претензійно-позовна робота, підготовка, написання листів, наказів по підприємству, відповідей на запити тощо.

Робота у сфері транспортних перевезень з ФОП, ПП, ТОВ. Зокрема, перевірка контрагентів, претензій, суди, апеляційні,касаційні скарги, заперечення, договірна робота, страхування, система Шлях тощо.

Можливе виконання обов'язків спеціаліста з охорони праці зі штатом до 20-30 чоловік (журнали з ОП, посадові інструції, первинний, повторний інструктаж, техніка безпеки, створення охорони праці на підприємстві тощо.

Цікавить робота з гнучким графіком на умовах неповного робочого тижня з оплатою відповідно до відпрацьованого часу або за домовленістю. Розгляну різні пропозиції. Бажане територіальне місце работи - м. Луцьк

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: