Резюме від 27 травня 2024 Файл

Віра

Юрист

Вік:
54 роки
Місто проживання:
Трускавець
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Троян Віра Миколаївна

Контактна інформація: тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи: понад 20 років.
Маю свідоцтво про право на заняття адвокатською
діяльністю.
Мета: отримання посади юриста.

Професійні навички
Володію знаннями у сфері господарського, податкового, цивільного, адміністративного, трудового, процесуального законодавства та вмію застосовувати їх на практиці.
Маю багаторічний досвід комплексного юридичного супроводу діяльності великих виробничих підприємств, зокрема з іноземною участю, суб’єктів господарювання різних галузей, фізичних осіб – підприємців, досвід роботи у податкових органах, позитивні результати участі у судових спорах з податковими та іншими контролюючими органами щодо оскарження їхніх дій, рішень, відмов у видачі ліцензій, дозволів, досвід супроводу господарських та цивільних справ.

Досвід роботи
Адвокатське об’єднання «Справар» м. Харків (березень 2021 по теперішній час) адвокат.
ТОВ «Юридична компанія «ФАС - ЮСТ» м. Харків (липень 2017 – березень 2021) юрист.
Обов'язки:
юридичний супровід господарської діяльності клієнтів;
представництво інтересів фізичних та юридичних осіб в судах різних інстанцій, підготовка процесуальних документів, участь у судових процесах;
взаємодія з контролюючими органами (податкові органи, прокуратура, поліція);
супровід податкових та інших перевірок контролюючих органів, складання скарг, заперечень на акти перевірок;
розробка і правова оцінка договорів різних видів;
консультування з питань господарської діяльності.

ТОВ "КУБ-ГАЗ" м. Харків - приватне газовидобувне підприємство (грудень 2007 – червень 2016 р.) юрисконсульт, заступник начальника юридичного відділу.
Обов'язки:
організація та ведення претензійно-позовної роботи на підприємстві, участь у судових процесах; розробка, супровід і правова оцінка договорів різних видів, включно із зовнішньоекономічними контрактами купівлі-продажу, підряду, послуг, а також роз'яснення їхніх умов, юридичних наслідків і можливих ризиків, ведення переговорів із контрагентами; надання консультацій та письмових висновків структурним підрозділам з правових питань, що виникають під час діяльності підприємства, аналіз і роз'яснення змін до законодавства; консультування відділу управління персоналом з питань правильного застосування трудового законодавства, зокрема під час звільнень, скорочення, реорганізації підприємства; отримання дозволів на використання праці іноземців; аналіз внутрішніх документів і господарських операцій підприємства на відповідність законодавству;
розробка локальних правових актів: положень, інструкцій, колективних договорів, політик підприємства; складання документів у сфері корпоративних відносин (статутних документів, протоколів у зв'язку зі зміною учасників, директора, видів діяльності), підготовка документів для державного реєстратора.

Спеціалізована державна податкова інспекція по роботі з великими платниками податків у м. Луганську (червень 2004 - жовтень 2007),
головний державний податковий інспектор юридичного відділу
Обов'язки:
Представництво інтересів держави в судах при розгляді спорів з оподаткування, участь у розгляді скарг платників податків у рамках процедур адміністративного оскарження повідомлень - рішень; надання консультацій посадовим особам з правових питань з метою дотримання законодавства, недопущення порушень прав платників податків та судових спорів; розроблення проектів наказів та інших документів правового характеру.

Державна податкова інспекція в Артемівському районі м. Луганська (травень 2001 - травень 2004), головний державний податковий інспектор відділу правового забезпечення.
Виконувала обов'язки з організації та ведення правової роботи.

МПП "Лагуна" (листопад 2000 - травень 2001) юрисконсульт
Юридичний супровід діяльності малого приватного підприємства.

Освіта:
1994-1999 р.р. Луганський інститут внутрішніх справ,
спеціальність "Правознавство", кваліфікація - юрист.

Підвищення кваліфікації:
Курс «ІТ право» при НЮУ ім. Ярослава Мудрого.
Участь у спеціалізованих практикумах і семінарах за темами:
Перевірки на підприємстві: підстави та наслідки. Як підготувати компанію до візиту контролюючих та правоохоронних органів. Захист від перевірок усіх рівнів - ДПС і податкової міліції, ДСБЕЗ і ВБОЗ, органів прокуратури, МНС, СЕС.
Земельні відносини. Оренда землі.
Договірна робота на підприємстві.

Особисті якості:
Порядність, надійність, відповідальність, цілеспрямованість, працьовитість, емоційна стійкість, вміння працювати в команді, доброзичливість.

Схожі кандидати

Юрист
Дистанційно, Олександрія

Помічник юриста
Дистанційно, Київ , ще 2 міста

Юрист
Дистанційно

Юрист
Дистанційно

Юрист
Дистанційно, Львів

Юрист
15000 грн, Дистанційно, Хмільник

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: