Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Олена

Керуюча

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст відділу по роботі з громадянами

з 10.2022 по нині (1 рік 6 місяців)
Департамент соціального захисту населення, Чернівці (Державні організації)

Згідно посадової інструкції

Технолог громадського харчування

з 12.2020 по 01.2022 (1 рік 1 місяць)
Ресторан класу 4 зірки, Польща (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання технологічних карт на блюда європейської кухні;
- введення нових блюд та меню;
- здійснення контролю за дотриманням технології приготування страв, норм закладки сировини;
- контроль залишків продукції і сировини, проведення інвентаризацій;
- організація і координація роботи приготування, контроль за дотриманням всіх технологічних процесів.

Керуючий

з 08.2019 по 07.2020 (11 місяців)
Мережа закладів громадського харчування, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація стабільної роботи закладу мережі при заданому показнику рентабельності, збільшення товарообігу та валового прибутку.
В підпорядкуванні 70 осіб.
Підбір персоналу, складання та затвердження посадових інструкцій, організація роботи співробітників, згідно стандартів мережі. Навчання персоналу, аналіз результативності роботи персоналу, впровадження програми мотивації. Розробка штатного розкладу, графіків виходу, облік робочого часу. Контроль за дотриманням касової дисципліни.
Контроль стандартів якості обслуговування гостей, відповідно до вимог компанії.
Взаємодія з державними контролюючими, фіскальними та дозвільними органами. Укладання договорів з постачальниками, оренди, органами комунального господарства.
Контроль та управління виробництвом і якістю продукції, визначення економічної ефективності технологічних процесів.
Розробка та введення нових блюд, складання меню.
Впровадження системи ХАСП та бізнес-процесів.
Забезпечення належного технічного стану виробничого устаткування.
Підбір та закупівля сировини, постійний моніторинг ринку.
Проведення інвентаризацій та аналіз їх результатів.
Складання фінансово-економічного плану закладу, оперативний конроль його виконання. Планування-контроль платежів та розрахунків.
Націленість на результат та професіоналізм.

Бухгалтер

з 06.2018 по 06.2019 (1 рік)
Мережа ресторанів та піцерій, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з бухгалтерською документацією, взаєморозрахунки з контрагентами, нарахування та виплата заробітної плати працівникам, контроль касової дисципліни закладу.
Проведення інвентаризацій кухні та бару ресторану. Складання калькуляційних карт на блюда.
Облік ТМЦ. Підготовка та здача звітності керівництву мережі. Аналіз фінансової діяльності закладу.

Керуючий

з 04.2017 по 09.2017 (5 місяців)
Морський курорт сезонна, Бердянськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація та забезпечення безперебійної роботи двох ресторанів та шведської лінії.
В підпорядкуванні 103 особи.
Створення команди, орієнтованої на результат, розподіл обов"язків, управління змінами, складання штатного розкладу, графіків роботи. Контроль роботи працівників згідно поставлених задач та стандартів обслуговування. Контроль касової дисципліни, звітність, інкасації.
Складання меню, розробка технологічних та калькуляційних карт.
Робота з постачальниками, постійний моніторинг цін. Укладання договорів з постачальниками та держаними дозвільними органами.
Забезпечення санітарного стану закладів, терміну придатності та умов зберігання продуктів харчування та напоїв.
Аналіз рентабельності закладів. Складання та здача звітності керівництву.

Головний бухгалтер

з 10.2015 по 11.2016 (1 рік 1 місяць)
Мережа суші-барів, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Калькуляція страв, контроль виходу продукції, інвентаризації по закладах мережі. Взаєморозрахунки з контрагентами, нарахування заробітної плати, розрахунки з підприємствами комунального господарства та оренди. Здавання звітності фіскальним та контролюючим органам.
Контроль касової дисципліни. Управління фінансовою діяльністю закладів. Аналіз економічної діяльності закладів мережі.

Товарознавець

з 07.2015 по 10.2015 (3 місяці)
Стейт Ойл, Чернівці (Роздрібна торгівля)

Забезпечення безперебійної роботи двох продовольчих магазинів. Робота з постачальниками, закупівля товару, контроль якості та строків придатності продовольчих товарів. Організація роботи персоналу магазинів, контроль викладки товарів продовольчої та промислової групи, дотримання касової дисципліни.
Проведення інвентаризацій.
Виконання плану продажів. Звітність керівництву мережі.

Керуючий

з 10.2013 по 06.2015 (1 рік 8 місяців)
Чикен-Хат, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління, стандартизація та контроль діяльності закладу. Підбір, координація роботи та навчання персоналу, формування ефективної команди. Проведення тренінгів та атестацій.
Фінансовий контроль та бюджетування, підвищення рентабельності закладу, робота на результат. Аналіз фінансової складової діяльності.
Робота з контролюючими органами.
Підготовка та надання звітності керівництву мережі.

Керуючий

з 12.2011 по 09.2013 (1 рік 9 місяців)
Ресторанно-готельний комплекс, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечення безперебійної роботи закладу, підвищення рентабельності. Управління діяльністю закладу (фінансовою, економічною та господарською). Контроль за виконанням бізнес-процесів відповідно до стандартизації.
Робота з постачальниками, гостями закладу та контролюючими органами. Вирішення кадрових питань, навчання та мотивація персоналу.

Адміністратор ресторану

з 04.2002 по 02.2010 (7 років 10 місяців)
Ресторан, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботи ресторану, організація та проведення банкетних заходів різного напрямку. Контроль роботи персоналу щодо обслуговування гостей та дотримання касової дисципліни, знання R-кіпера.
Робота з постачальниками, контролюючими органами. Вирішування нестандартних ситуацій.

Провідний фахівець

з 08.1994 по 04.2000 (5 років 8 місяців)
Обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України, Чернівці (Державні організації)

Організація роботи загального відділу, контроль виконання строків документів та доручень усіма співробітниками відділення, документообіг, підготовка та організація нарад та конференцій, архівна справа.

Зав.канцелярією - старший інспектор з контролю

з 03.1993 по 08.1994 (1 рік 5 місяців)
Обласний виконавчий комітет, Чернівці (Державні організації)

Організація робочого дня керівництва, діловодство, підготовка матеріалів до конференцій та сесій, архівна справа.

Освіта

КНТЕУ

Менеджмент, Чернівці
Вища, з 1994 по 2000 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Управління персоналом

Антимонопольний комітет України м.Київ

КНТЕУ: Бухгалтерія та аудит, перекваліфікація

2001-2002

Буковинська фінансова академія; Керування бізнесом

2011

Онлайн курси з організації ресторанного бізнесу та управління персоналом

Постійно

1-с бухгалтерія

2003, 3 місяці

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Позитивно ставлюся до відряджень, переїзду.
Можна пропонувати сезонну роботу.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати