Резюме від 24 травня 2023 Файл

Богдан

Диспетчер, логіст

Вік:
34 роки
Місто:
Теофіполь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Кузьмук
Богдан Васильович
Сервісний інженер, повна зайнятість

Дата народження: 2 березня 1990 року (32 роки)
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);
Очікуваний розмір заробітної плати від 20 тис. грн.
Елетк. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Одружений, маю 2-х малолітніх дітей

Досвід роботи
У період часу з грудня 2008 року по вересень 2010 року працював у ТОВ ТГ «АРС-Кераміка» на посаді комірника. Звільнився за згодою сторін.
У період часу з березня місяця 2014 року по серпень місяць 2016 року працював у Філії «Рідний край» ПрАТ Зернопродукт МХП на посаді логіста інженерного відділу (займався проведенням дефектовок с/г техніки, пошуком запчастин до с/г техніки, проведенням моніторингів цін, укладенням договорів купівлі-продажу, організацією розрахунків із контрагентами). Звільнився за згодою сторін у зв’язку з сімейними обставинами.
З 2016 року по 2021 рік працював за кордоном у будівельній сфері.
У період часу з 12 травня 2022 року по 27 грудня 2022 року працював у Філії «Рідний край» ПрАТ Зернопродукт МХП на посаді робітник з комплексного обслуговування та ремонту будинків.

Освіта базова вища, фінансово -економічна:
З 01.09.2008 по 20.05.2011 навчався в ДВНЗ «Українська академія банківської справи» Національного банку України. Отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «Економіка та підприємництво», здобув кваліфікацію бакалавра, спеціальность «Фінанси та кредит».

Повна загальна середня:
У проміжок часу з 01.09.2005 по 30.06.2006 навчався в Житомирському кооперативному коледжі бізнесу та права. Отримав повну загальну середню освіту.

Додаткова інформація
Креативний, цілеспрямований, творчий, стресостійкий, відповідальний, маю організаторські здібності, активна життєва позиція, бажання навчатися та вдосконалюватися, маю гарні навички у роботі з комп’ютером, досконале знання української мови.
Маю посвідчення водія: категорії B, C.

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: