- PRO
Андрій
Кухар-універсал (фастфуд), 30 000 грн
- Розглядає посади:
- Кухар-універсал (фастфуд), Сендвіч-мейкер, Технолог харчової промисловості, Заготівельник
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 44 роки
- Місто:
- Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9341908/
Досвід роботи
Кухар універсал, фаст-фуд
з 04.2005 по 10.2013
(8 років 6 місяців)
пляж-клуб Рівєра, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Львівська Ветеринарна Академія
Лікувальний, Львів
Незакінчена вища, з 1998 по 2002 (4 роки)
Спту 27
Кухар 3 розряду, Львів
Середня спеціальна, з 1995 по 1998 (3 роки)
Знання і навички
- Кухар універсал, сушеф, шеф-кухар, заготівельних, адміністратор
Знання мов
Англійська — початковий
Додаткова інформація
📢🚨🚧 Уважно прочитайте резюме повністю а не заголовок📢📢📢
🚧Розглядаю пропозиції помічник керівника,
нічна зміна,
заготівельний процес та підготовка до роботи,
і також запуск нових проектів пов'язаних з форматом фаст-фуд, (паб, Кебаб, фритюрка, Бургерна, і т.п.🚧
Також цікаво вихід на підзаміну 2-3 рази на тиждень з оплатою в кінці робочого дня!
☝️Є власні проекти, в форматі швидкого харчування, вуличної їжі, та кулінарії, розробка страв які на Українському ринку відсутні, які були створенні для Одеської публіки, і немали продовження так як події які відбуваються в Україні не дали змогу реалізувати їх(
🔥☝️Надаю перевагу роботі яка пов'язана з fast food, бургери, донер, ход-дог, страви з лаваша, робота на тепані, грилі, вок, фритюр! Заготівельні процеси, та Пабна гастрономія і т.п.!🤙
Навики роботи з Азійською кухнею пів року, робота на тепані та вок☝️
Бургерна М'ясоРубка 8 місяців, формати американського фаст фуду, власні проекти❗
🍟🍕🌭🍔🌮🫔🌯🥙
Розгляну пропозицію роботи в барах , ресторанах, пабах - на процесах закусок та концепції вуличної їжі з подачею відповідно статусу закладу, допоможу розробити меню, калькуляційні карти, дизайн та рекламні фото та ролики ❗☝️
🚨Експерементую, створюю нові смаки, веду прямі ефіри під час роботи за для збільшення відвідувачів!)🚨
Творю окрім смачної їжі смачну та цікаву рекламу та роліки❗❗❗
⚠️🚨Також працюю в форматі nonstop🔁 в категорії fast food🌭🌯
🍔 за власною методикою та технологією🔥 коли вимикають світло💡🔦🔋 що не мало важливо на теперішні час🔊 ♨️
Ребрендинг, реанімація закладів, переформат, аналітика, стилістика, відновлення та запуск в сфері гастрономії і нетільки ☝️☝️☝️
Співпраця з виробниками.
Як що ви впошуках універсала і шукате кухара на 2-3-4 процеси одночасно ...зважте та помножте свою пропозицію оплати на кількість процесів!
Роботодавці які в пошуках кухарів-рабів краще не телефонуйте бо відчуєте силу піару в соц мережах і тим самим зашкодите власному бізнесу! ☝️✌️🧑🍳🤣
Цікавить пропозиція і домовленість від власників а не від посередників, так як є немалий досвід перебільшення від менеджерів які самі не знають чого хочуть від кандидата 🚨
Інші резюме цього кандидата
- PRO
15 000 грн
Львів
Незакінчена вища освіта · Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Контент мейкер, Фрілансер, 4 роки 7 місяців
Схожі кандидати
-
Кухар
Львів -
Шеф-кухар
Львів -
Пекар-формувальник, кухар
Львів -
Кухар-універсал, сушеф
50000 грн, Львів -
Су-шеф
45000 грн, Львів, Трускавець, Східниця