Резюме від 26 квітня 2023 PRO

Ростислав

Бар-менеджер

Вік:
33 роки
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Київ, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бар-менеджер

з 05.2022 по нині (2 роки)
Maestro Group, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Здійснення контролю роботи барменів
Перевірка підготовки бару до роботи
Контроль якості обслуговування
Контроль дотримання технологій подачі напоїв
Проведення роботи щодо підвищення кваліфікації персоналу
Допомога в адаптації нових працівників
Розробка нових напоїв
Корегування цін відповідно до собівартості
Опраціювання нових напоїв
Ведення інвентаризації
Оновлення меню
Контроль якості
Підвищення продаж закладів

Бар-менеджер

з 02.2019 по 02.2022 (3 роки)
Restaurant Buongiorno, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

з 02.2019 по 02.2022 (3 роки)
Restauraunt about U, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ОНПУ

ІЕЕ, Одеса
Вища, з 2016 по 2020 (4 роки)

Інженер Електромеханик , налаштувваня систем з компютерним управлінням .

Додаткова освіта та сертифікати

Hillel IT School Odessa SMM

2019,4 місяця

Udemy , Front end developer

2022

Знання і навички

HTML CSS JavaScript Програмування Python SMM Frontend-розробка

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Працюю за баром з 2011 року і ще жодного разу про це не пошкодував , хоча за цей період праці були ну дуже різні проєкти )
За цей час впевнився в тому що немає місця досканалості
І кожного дня потрібно вивчати щось нове , та вдосконалювати свої навички , бо індустрія кожного дня має розвиток .
Люблю свою работу , особливо коли гість кайфує від того , як вона зроблена .
Дуже відповідально та ретельно ставлюсь до поставленних задач,та адекватно сприймаю критику .
Працював більш ніж в 10 різних закладів Одеси , від позиціі бармена до старшого бармена та бар-менеджеру .
Ресторан Jardin в міськсаду , приймав учать у відкриті Monica Pinza Pasta Bar , Wine&Pillow Hotel Wine Bar , запускав з нуля ресторан Buongiorno в міськсаду , та займався корегуванням меню , та підвищенням продаж у ресторані About U . Наразі парцюю бар-менеджером у двох ресторанах та готелі компаніі Maestro Group

Учасник Barometer BarShow 2019
Півфіналіст Bombay Saphire Cup 2019
Півфіналіст Foundation&Shabo Coffee Cup 2019
Учасник World Class Ukraine 2021 топ 30 2 туру




Відкритий до ваших пропозицій як на постійну работу , так і завжди радий буду спеціально для Вас розробити нове меню , зайнятися навчанням персоналу , або корегуванням Вашого меню

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: